נכתב ע"י programit;696892:אני לא מתכוונת לצלם אירועים!!! אני צריכה מסרטה הנחשבת ל'חצי מקצועית'
מה ההגדרה "טובה"? שיש מקצועיות יותר, ברור, אבל תלוי מחיר ופונקצית שימוש זה לא טוב?אף אחת מהם לא "טובה"
אני לא חושבת שזה נקרא לקטול, גם אני הקטנה הבנתי טוב מאד, שביחס לתקציב זו מצלמה מעולה, אבל, ביחס לקיימות בשוק בכלל, יש טובות ממנה...נכתב ע"י רקורדית;696919:סתם שאלה סקרנית (לא מתכוונת לקנות עכשיו מצלמה)- ראיתי כבר כמה פעמים מה אתה כותב על הvg 10
יש לך משהו אחר להמליץ בתקציב הזה?
ואם לא- למה לקטול?
מה ההגדרה "טובה"? שיש מקצועיות יותר, ברור, אבל תלוי מחיר ופונקצית שימוש זה לא טוב?
מצלמה "טובה" זו מצלמה שמצליחה להביא תמונה טובה בכל תנאי שטח.נכתב ע"י רקורדית;696919:סתם שאלה סקרנית (לא מתכוונת לקנות עכשיו מצלמה)- ראיתי כבר כמה פעמים מה אתה כותב על הvg 10
יש לך משהו אחר להמליץ בתקציב הזה?
ואם לא- למה לקטול?
אני לא נוהג לקטול מצלמות או אנשים.
הVG 10 היא מצלמה שאיננה מתאימה לסוגי צילומים מסוימים. בגדול היא מצלמה ביתית לכל דבר. היתרון היחיד שלה על פני שאר המצלמות הוא שניתן לחבר אליה עדשת SLR. ובגלל העדשה התמונה נראת יותר טוב. אך עדיין זו מצלמה ביתית
מה ההגדרה "טובה"? שיש מקצועיות יותר, ברור, אבל תלוי מחיר ופונקצית שימוש זה לא טוב?
נכתב ע"י yosale;697196:מצלמה "טובה" זו מצלמה שמצליחה להביא תמונה טובה בכל תנאי שטח.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים