הכרעה.......

• הוסף לסימניות
בבקשה עזרו לי להכריע!!
איזו מצלמה הכי טובה?
Panasonic AG-HMC40 AVCCAM HD
או
SONY NEX- VG 10
ואחרונה
SONY HX RMC50

תודה מראש

• הוסף לסימניות
SONY NEX-VG10

ברור שאת הסוני.
לאחר התלבטות שנמשכה חודשיים רכשתי אותה ואני
מאושר מהתוצאות. מצלמה מדהימה.

• הוסף לסימניות
הHMC40 והVG 10 שונות מאוד אחת מהשניה במהותם.
אף אחת מהם לא "טובה", אך אם את מתכוונת לצלם אירועים הפנסוניק תהיה הכי מתאימה.

• הוסף לסימניות
אני לא מתכוונת לצלם אירועים!!! אני צריכה מסרטה הנחשבת ל'חצי מקצועית' שתשמש בעיקר לסרטים למוסדות, לתוכניות, לסרטי תדמית וכדו'. משהו במחיר לא מידי יקר, אבל שכן תניב חומר טוב שלא יבייש..... חשוב לי שתיהיה חדות טובה, שתיהיה לי אפשרות לשחק עם הפוקוס, ושהצבעים יהיו איכותיים.
VG10 ו- HMC40 שונות אחת מהשניה, במה הן שונות? מה היתרונות של הVG 10 על השניה?<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:eek:ffice:eek:ffice" /><o:p></o:p>
תודה רבה על העזרה. <o:p></o:p>

• הוסף לסימניות
אני משתמשת ב vg10 למטרות שציינת, ונהנית מאד, אין לי נסיון בכלל עם הדגם של פנסוניק הנ"ל
בכללי- האפשרויות הידניות (פוקוס, צמצם, w. bal) מעולות, עדשה רחבה יחסית- מה שטוב לצילום במה ובכלל, באמת חושבת שלאירועים זה פחות טוב, כי האוטומט/חצי אוטומט לא כ"כ טוב, וגם תנועות מהירות מדי נמרחות, אבל בתקציב הזה למטרות האלו אני לא מצאתי משהו יותר טוב.
יש לציין שיש לה רזולוציה מדהימה, ויציבות מצוינת.
בהצלחה! ומה שתחליטי- בלב שלם, כי כבר אמר מי שאמר שהיו יכולים לעשות חנות שלימה מכל הדברים שהאנשים קנו והתחרטו:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י programit;696892:
אני לא מתכוונת לצלם אירועים!!! אני צריכה מסרטה הנחשבת ל'חצי מקצועית'

אם כך, לכי על הVG 10.

• הוסף לסימניות
סתם שאלה סקרנית (לא מתכוונת לקנות עכשיו מצלמה)- ראיתי כבר כמה פעמים מה אתה כותב על הvg 10
יש לך משהו אחר להמליץ בתקציב הזה?
ואם לא- למה לקטול?
אף אחת מהם לא "טובה"
מה ההגדרה "טובה"? שיש מקצועיות יותר, ברור, אבל תלוי מחיר ופונקצית שימוש זה לא טוב?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רקורדית;696919:
סתם שאלה סקרנית (לא מתכוונת לקנות עכשיו מצלמה)- ראיתי כבר כמה פעמים מה אתה כותב על הvg 10
ואם לא- למה לקטול?

מה ההגדרה "טובה"? שיש מקצועיות יותר, ברור, אבל תלוי מחיר ופונקצית שימוש זה לא טוב?
אני לא חושבת שזה נקרא לקטול, גם אני הקטנה הבנתי טוב מאד, שביחס לתקציב זו מצלמה מעולה, אבל, ביחס לקיימות בשוק בכלל, יש טובות ממנה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רקורדית;696919:
ואם לא- למה לקטול?
אני לא נוהג לקטול מצלמות או אנשים.
הVG 10 היא מצלמה שאיננה מתאימה לסוגי צילומים מסוימים. בגדול היא מצלמה ביתית לכל דבר. היתרון היחיד שלה על פני שאר המצלמות הוא שניתן לחבר אליה עדשת SLR. ובגלל העדשה התמונה נראת יותר טוב. אך עדיין זו מצלמה ביתית
מצלמה "טובה" זו מצלמה שמצליחה להביא תמונה טובה בכל תנאי שטח.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yosale;697196:
מצלמה "טובה" זו מצלמה שמצליחה להביא תמונה טובה בכל תנאי שטח.

ומהי?

על איזו מצלמה אתה ממליץ?

• הוסף לסימניות
בעבר עשיתי מחקר על VG10 וגם על MC50.
vg10
תתן לך תמונה מאוד יפה עם עומק שדה רדוד אבל בכל מה שקשור לשליטה על הפוקוס, סאונד, חשיפה וכד' היא מאוד בסיסית.

MC50
תתן לך תמונה סבירה, אבל יותר אפשרויות שליטה בפוקוס חשיפה וסאונד, יש לה מייצב תמונה מעולה, ומיקרופון עם זום אוטומטי שעושה עבודה מעולה (אם כי לפעמים הוא דווקא מזיק ולכן אפשר לבטל אותו)

לפני מס' חודשים יצאה גרסה מתוקנת לVG10 והיא VG20 שם תוקנו מחלות הילדות של הדגם הקודם, הדגם עדיין לא הגיע לארץ אבל אני מאמין שבקרוב מאוד נראה אותו על המדפים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה