כללי הכשרים?????????

• פותח הנושא אליהו פריד
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
קפוץ הופ... :):):):):):):):):):)

• הוסף לסימניות
יש פונט כזה כבר אעלה מחר אם אני ישכח לשלוח לי ה"פ

• הוסף לסימניות
יישר כח ר' אליהו, ירבו כמותך

• הוסף לסימניות
איזה רעיון מגניב!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י avram;1730066:
כנראה שלאליהו כבר אין זמן לעבוד על זה, אז לעשות רצון צדיק אני מעלה את הפונט המדובר בגירסה חלקית, אולי יהיו שיפורים עם הזמן
לחלק מההכשרים אפשר לכתוב את הקוד וזה יתחלף ללוגו של ההכשר, (נתמך בוורד ובאדובי) ולחלק עדיין אין, אפשר למצוא את השאר בחלון הגליפים

צפה בקובץ המצורף 250474

אשמח לשמוע כל הצעת ייעול
בתקווה שיסלחו לי על ההקפצה הגסה...

יישר כח!
חוסך הרבה זמן.

• הוסף לסימניות
תשמעו זה אדיר!!!!

תודה!!!

• הוסף לסימניות
פונט של כשרויות

בהצלחה

קבצים מצורפים

• KASHRUT.zip
    KB 95.9 · צפיות: 57
  • הוסף לסימניות
בדקתי, חמוד ממש!!!
כל הכבוד!

אגב, האם ניתן לשלב גם את ההכשר של ועד הכשרות מודיעין עילית? (חבל, אין לי אותו בוקטור)

ועוד הערה, לאלה שמייצאים קבצי אילוסטרייטור פתוחים למחשבים אחרים, לשים לב להפוך את ההכשרים ל-outline.

פשוט גדול
:D:D:D

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה