מידע שימושי הכשר הרב לנדא ומתכון עם רוטב צדפות על חבילה אחת

• הוסף לסימניות
רכשנו חבילת אטריות אורז בשערי רווחה, הופתענו לטובה כשהכשרות למוצר היה של הרב לנדא.
דבר אחד מאד לא הסתדר לי, יש מתכון תמים על האריזה כשאחד הרכיבים הנדרשים הינו רוטב צדפות- זהו רוטב המופק מצדפות שמוגדרות כ"פירות ים" שאינם כשרים כידוע...
זה צרם לי מאד, אולי מישהו שם פיספס משהו?

קבצים מצורפים

• 20250813_220648.jpg
    20250813_220648.jpg
    KB 951.8 · צפיות: 33
  • 20250813_220630.jpg
    20250813_220630.jpg
    1 MB · צפיות: 41
  • הוסף לסימניות
רכשנו חבילת אטריות אורז בשערי רווחה, הופתענו לטובה כשהכשרות למוצר היה של הרב לנדא.
דבר אחד מאד לא הסתדר לי, יש מתכון תמים על האריזה כשאחד הרכיבים הנדרשים הינו רוטב צדפות- זהו רוטב המופק מצדפות שמוגדרות כ"פירות ים" שאינם כשרים כידוע...
זה צרם לי מאד, אולי מישהו שם פיספס משהו?
הגיוני שהמשגיחים בודקים שהמוצר כשר, ולא הכיתוב על החבילה, לא?
אבל צודקת שזה לא תקין.
תשלחי מייל לכשרות : 5798967:)gmail.com‏

• הוסף לסימניות
הגיוני שהמשגיחים בודקים שהמוצר כשר, ולא הכיתוב על החבילה, לא?
אבל צודקת שזה לא תקין.
תשלחי מייל לכשרות : 5798967:)gmail.com‏
זו צריכה להיות אחריות של גוף הכשרות ושל הרבנות הראשית שאמורה לאשר אריזה של כל מוצר מיובא

• הוסף לסימניות
נזכר מהמלחמה על המעדן דני איזה פרצוף יהיה שם (העד''ח)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה