הלוואת גישור + החזר הון

• הוסף לסימניות
לכלל המומחים וחכמי הפורום הנכבדים
אשמח לעצתכם,
רכשתי דירה מקבלן ושילמתי קרוב ל50% מהון עצמי.
כעת הוצאתי משכנתא
לקראת תשלום השובר הקרוב
בכדי לחתום על המשכנתא חסרים לי הסבת הערבות ומסמכי הקבלן.
שלחתי לקבלן והם מתעכבים עם השליחה.
הצעתי לבנקאית להוציא לבינתיים הלוואת גישור על הסכום בכדי לא לשלם ריבית פיגורים.
והיא טענה בתוקף שלא ניתן להוציא הלוואת גישור מכיוון שזו דירה מקבלן והתשלומי המשכנתא חייבים להגיע בשובר וכו.
וממילא לא ניתן לאחמ"כ לעשות החזר הון.
מה ניתן לעשות?

• הוסף לסימניות
לכלל המומחים וחכמי הפורום הנכבדים
אשמח לעצתכם,
רכשתי דירה מקבלן ושילמתי קרוב ל50% מהון עצמי.
כעת הוצאתי משכנתא
לקראת תשלום השובר הקרוב
בכדי לחתום על המשכנתא חסרים לי הסבת הערבות ומסמכי הקבלן.
שלחתי לקבלן והם מתעכבים עם השליחה.
הצעתי לבנקאית להוציא לבינתיים הלוואת גישור על הסכום בכדי לא לשלם ריבית פיגורים.
והיא טענה בתוקף שלא ניתן להוציא הלוואת גישור מכיוון שזו דירה מקבלן והתשלומי המשכנתא חייבים להגיע בשובר וכו.
וממילא לא ניתן לאחמ"כ לעשות החזר הון.
מה ניתן לעשות?
לא מבין על מה המהומה, זה עיכוב של מקסימום כמה שבועות, הריבית פיגורים בדר"כ זה 8% ורק על התשלום שאתה כבר שילמת בחוזה, מזה תפחית 4.5% לפחות מהריבית שאתה לא משלם בינתיים לבנק במשכנתא

• הוסף לסימניות
לא מבין על מה המהומה, זה עיכוב של מקסימום כמה שבועות, הריבית פיגורים בדר"כ זה 8% ורק (תיקון טעות) על התשלום שהיית אמור כבר לשלם לפי התאריך הרשום בחוזה, מזה תפחית 4.5% לפחות מהריבית שאתה לא משלם בינתיים לבנק במשכנתא

• הוסף לסימניות
הבעיה אצלי שיש חוסר רצון מופגן של הקבלן לעזור.
כך שאני לא יודע עוד כמה זמן זה ימשך ואני מעדיף את הוודאי על פני הספק.

• הוסף לסימניות
ואם זה עיכוב של הקבלן למה שתשלם ריבית פיגורים. כשזה לא באשמתך

• הוסף לסימניות
בדר"כ הקבלנים השלעפערס' מכניסים סעיף שיש להם חודש להכין את הבטחונות וכדו',
אם כל הסחבת זה בגלל דין ודברים שהם לא מרוצים מהנוסח של הבנק ודורשים שינויים אז בכלל מבחינתם לא הבאת את הנכון
אם זה חורג מהחוזה אתה יכול לנסות להוריד את זה ע"י דרישה ונדנודים ותו לא (הרי לא תפתח נגדו תביעה על 500 ש"ח...)
אם יש לך עו"ד בעסקה שהוא ידרוש את זה
הבהרה אני לא בצד של הקבלן שלך כמובן, אני רק בעד להיות פרקטי ולתעל אנרגיה למקום מועיל ולא להיות אמציונלי

• הוסף לסימניות
הלוואי
מבחינתם זה לא מעניין
"יש לנו את הלו"ז שלנו" והכניסו סעיפים די דרקוניים בחוזה שהם לא אחראים וכו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה