כללי הלומד ילד למה הוא דומה?

• הוסף לסימניות
אשמח מאד לחו"ד
משהו לא מסתדר לי עם הכיתוב אם יש למישהו רעיון לשדרוג יעזור לי מאד!
תודה

קבצים מצורפים

• ילד 1.jpg
    KB 413.7 · צפיות: 28
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י z5783232;2215040:
אשמח מאד לחו"ד
משהו לא מסתדר לי עם הכיתוב אם יש למישהו רעיון לשדרוג יעזור לי מאד!
תודה

א. הרקע הוא ספרי נוצרים (לא נראה לי שחסר תמונות מספרי קודש)
ב. הספר הפתוח (הלומד ילד..) נראה תלוי באוויר צריך לתת לו בסיס (גם ההצללה לא מסתדר)

ככלל רואים שזו עבודה מושקעת, בהצלחה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י dovidstroh;2215103:
א. הרקע הוא ספרי נוצרים (לא נראה לי שחסר תמונות מספרי קודש)
ב. הספר הפתוח (הלומד ילד..) נראה תלוי באוויר צריך לתת לו בסיס (גם ההצללה לא מסתדר)

ככלל רואים שזו עבודה מושקעת, בהצלחה.

תודה,
חיפשתי המווון ולא מצאתי ארון ספרי קודש באיכות גבוהה
זה קובץ בגודל 1.5 מטר
אם אתם יודעים איך אפשר למצוא אשמח.

• הוסף לסימניות
נראה מאוד מושקע.
רק צריך לסדר הצללות מתאימות בדחיפות

• הוסף לסימניות
ב״ה

כיוון טוב. ראשית כל הייתי מחליפה את הרקע לרקע יותר יהודי. אפילו רקע של סלון בית ומלבישה עליו ספריית קודש, עם הצללות מדוייקות וכו׳.

לאחמ״כ הייתי מחפשת תמונה אחרת של הילד, כרגע הזוויות של העיניים שלו והתנוחה אינם תואמות לתמונה עצמה. כמו״כ מסדרת את כלל ההצללות בעיצוב ומחליפה פונט בכיתוב שע״ג הספר. בהצלחה!

• הוסף לסימניות
כמה שיפורים - הויל פיינט (נותן מגע ציורי, וקונספט אחד לכל התמונה), הצללות כפי שיכולתי להוסיף לקובץ סגור...

קבצים מצורפים

• ילד 1.jpg
    1.6 MB · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
מצטרפת למה שאמרו למעלה,
דבר נוסף הילד האלגנטי לא מתאים לרקע העתיק...

ובקשר לספר הייתי משחקת עם הטיפוגרפיה
כרגע זה נראה קצת כמו ברירת מחדל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה