הלוקיישן המושלם + הפסקת חשמל

• הוסף לסימניות
אקריליק על בד,סמרטוטים ומכחולים, שעה עבודה,
אחרי הרבה זמן שלא נגעתי בצבע אמיתי.
מה לעשות שיש הפסקת חשמל, וחייבים לצייר.
ההשראה היא בעיקר מעבודה בצילום אירועים.
כמה מהאלמנטים כמו הפרח האדום שבין שניהם, והקונטור הצהוב שמקיף אותם, מושאל מהמדרש של "זכו, שכינה ביניהם, לא זכו, אש אוכלתם"

• הוסף לסימניות
זה פשוט יפה!
איך שהצלחת בצורה כזו של מריחות לתת תחושת בין ערביים וחגיגיות כזו של חופה.
אהבתי גם איך שהאור מגיע מלמטה על הדקל הימני.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שרי קלוגר;1422215:
זה פשוט יפה!
איך שהצלחת בצורה כזו של מריחות לתת תחושת בין ערביים וחגיגיות כזו של חופה.
אהבתי גם איך שהאור מגיע מלמטה על הדקל הימני.
תודה
האור אמור להיות של עלות השחר..

• הוסף לסימניות
אחרי שאתה אומר, אפשר לראות שזה עלות השחר אבל נראה לי שזה היה יותר נראה אם היית שם את הכחול הכהה יותר שבשמיים למעלה, האדום באמצע והתכלת יותר למטה, אבל לא נרד לקטנות, זה יפה וזהו...

• הוסף לסימניות
וזה בגדול עם צבעים טובים יותר

• הוסף לסימניות
דווקא אני מיד חשבתי שזה בעלות השחר.
מאד מאד יפה!!

• הוסף לסימניות
יפה ומרגש.

• הוסף לסימניות
אהבתי. נתן לי הרגשה של שעת חצות.

• הוסף לסימניות
ציור מעניין שמשאיר הרבה מקום למחשבה ולדמיון..

אהבתי במיוחד את ההדגשה של הקונטור המואר מסביבם, ועל הפרח הסמלי. ואת המריחות הגסות והרטובות.
האור על העץ הימני נפלא.
מפריע לי קצת צורת השפשוף של קרני האור מהמנורה, זה קצת 'מלכלך' את התמונה.

אפשר להזמין עוד הפסקות חשמל יזומות? ;)

• הוסף לסימניות
אמנות.

כדאי לפתוח את הjpg. הצבעים שם מדהימים בהרבה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה