דרוש מידע הלחצן של הטענת הציטוטים לא עובד לי

• הוסף לסימניות
מישהו יכול לעזור לי בנידון?

• הוסף לסימניות
מישהו יכול לעזור לי בנידון?
לא עובד לך הטעינה של הציטוטים או הלחיצה הראשונית ?
כלומר כשאתה לוחץ על 'ציטוט' נהיה לך כך '-ציטוט' ?
כי אם כן, אז זה הפתרון
הכפתור עובד תקין.

כפי שכתבו לעיל, היה בעבר מקרים שטענו ציטוט עם מילה שהרובוט של נטפרי החליט לחסום, וזה נעל את טעינת הציטוטים, אם זה המקרה פה, תוכל למחוק קבצי קוקיס, ולהתחבר מחדש.

• הוסף לסימניות
לא עובד לך הטעינה של הציטוטים או הלחיצה הראשונית ?
כלומר כשאתה לוחץ על 'ציטוט' נהיה לך כך '-ציטוט' ?
כי אם כן, אז זה הפתרון
ואיך מוחקים את קבצי הקוקיס - לא שהבנתי מה זה 'קוקיס'.

• הוסף לסימניות
ואיך מוחקים את קבצי הקוקיס - לא שהבנתי מה זה 'קוקיס'.
לא צריך תוסף בשביל מחיקת הקוקיס מאתר פרוג בלבד.
מה שצריך לעשות זה כך:
  1. פתח את גוגל כרום.
  2. לחץ על השלוש נקודות בצד שמאל למעלה
  3. לחץ על הגדרות.
  4. דפדף לסוף העמוד ולחץ על מתקדם.
  5. בקטע "פרטיות ואבטחה" לחץ על "הגדרות תוכן".
  6. לחץ על "קבצי קוקיס".
  7. לחץ על "הצגה של קבצי קוקיס ונתוני האתרים"
  8. חפש את "פרוג" - יש שורת חיפוש למעלה וניתן לכתוב שם prog זה יביא את התוצאה המבוקשת.
  9. לחץ על הסמלון "פח האשפה" עבור כל התוצאות של פרוג.
  10. לאחר מכן התחבר מחדש.
  11. כעת זה אמור לעבוד...
אני מבין שיתכן ומישהו כבר כתב את כל ההוראות האלה,
אבל לא טרחתי לעבור על 6 עמודים...
בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה