כללי הליצנים כבר התייבשו

• הוסף לסימניות
שבוע טוב ומבורך לכל החברים

רציתי לשתף אתכם במחשבותיי...

לדעתי, כבר יצא כל האפקט של הליצנים, זה כבר נהפך להיות זול ונדוש, אותי בכל אופן זה כבר מתחיל לשעמם.

נכון, קצת קשה לשנות... ההרגל עשה את שלו, וכולנו עושים מה שכולם עושים, בפרט שעד הפורים הזמן מאד קצר.

אך אולי הגיע הזמן, שבמקום ליצנים, נתחיל עם איזה רעיון חדש - שהוא בעצם ישן, של בקבוקי יין עם כוסות, בכל מיני זויות וצורות. אני חושב שזה יהיה מעניין ביותר, כמעט לא רואים דבר כזה. גם רעיונות אחרים המתקבלים על הדעת, יכולים להיות משהו מקורי ומבריק. רק לא ליצנים!!!

מה דעתכם???

• הוסף לסימניות
שהיו ליצני הדור אומרים...

• הוסף לסימניות
לגבי מה אתה מדבר, כרטיסי ברכה למשלוחי מנות?
ואם אנו לא נעשה ליצנים אחרים לא יעשו??
בקיצור,,,

• הוסף לסימניות
לכל דבר וענין, תמיד יש איזה גדול שמתחיל איזה רעיון מקורי, וכולם מחקים אותו.
למה שלא נהיה אנחנו הראשונים??
יש לזכור! שרק זה שמחדש, הוא היוצא דופן ומושך יותר תשומת לב.

• הוסף לסימניות
אני מזמן מסמלת פורים במסיכות, לא ליצנים..

• הוסף לסימניות
אני דוקא אוהבת מאוד את הליצנים
שמחים ועליזים כאלה מה שאין כן ביין
ועוד שיין וכוסות מאוד מזכירים את ליל הסדר..
חפש תחליף הולם לליצנים - שיהיה צבעוני עליז ומצחיק
ואז יהי על מה לדבר

• הוסף לסימניות
תודה רבה.
אני מתעודד שיש עוד כאלו שכבר חושבים על כיוונים יותר מעניינים.
יש עוד מי שמוסיף???

• הוסף לסימניות
אה ועוד משהו (המשך לדברי הקודמים)
משהו שאני כן מסכימה איתך זה שדי תפסיקו להשתמש באותם קליפארטים מוכרים ונדושים הלוך ושוב
צריך כמה איורים ותמונות בסגנונות חדשים ומחודשים של ליצנים וכל הקשור לפורים

• הוסף לסימניות
מישהו ראה פעם ליצן מקורי או מחודש??
חוץ ממה שאנחנו רואים כל הזמן.
אפילו הליצנים בבתי חולים הם לא מקוריים.

• הוסף לסימניות
יש מלא דברים שאפשר לסמל בהם את פורים: מסיכות (של כל הפנים), מסיכות - רק עח העיניים, אוזני המן, אסתר המלכה ומרדכי היהודי, כתר, מגילה, משלוח מנות,

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה