הלך לי התקן השמע

• הוסף לסימניות
פתאום אני שומעת בקושי . וכאשר אני מנסה להרים את הווליום אני רואה שאין התקן שמע!! מה זה אמור להביע? לאן הוא ברח??:eek:
אני מצרפת צילום מסך. מי שיכול לעזור יבורך.
(איך אפשר לנקות לפסח בלי מוסיקה???:confused::(:mad:)

קבצים מצורפים

• print screen 2.jpg
    1.9 MB · צפיות: 7
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מקפיצה לתועלת!!!;)
מישהו יכול לעזור? ראיתי אשכול דומה אבל גם שם הפתרון היה אתר שלא פתוח לי בנתיב. אז אשמח לקבל עזרה רלוונטית.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שי1;741271:

האם מישהו (לא חסום) מוכן לעשות חסד ולבדוק- ולהעתיק את תוכן הקישור הנ"ל בשבילי?
או לתת לי כיוון אחר? בדקתי את כל החיבורים הכול תקין, והמחשב לא נותן לי לעשות שחזור מערכת יותר מוקדם מהיום שארע התקלה.

תזכו למצוות!!:)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
התקן שמע

נכתב ע"י gila;742546:
תודה רבה לך!!! אני מקווה שיפתחו לי וזה יעזור!:):):)
בעבודה יש לי אותו בעיה, והטכנאי אמר לי שיש להתקין את המחשב מחדש.
אצלי בגלל תוכנות אחרות שמותקנות במחשב, הוא מעדיף לא להתקין מחדש, ומחכה לפתרון אחר.

• הוסף לסימניות
אני שמחה לבשר שנפתרה הבעיה. מהפורום של נתיב המליצו לי לבדוק במנהל התקנים אם באמת אין התקן קול. בדקתי והיה שם משהו. פתחתי אותו ולחצתי על לשונית "פותר בעיות" . זה הפנה אותי לבדוק ב"בקרת עוצמה" ואחד הלשוניות - של "קבצי wav" היה עד למטה. הרמתי והכ(ק)ול הסתדר!! מקוה שהפתרון שלך גם יבוא בקלות!! :):):)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה