הלך לי כל הבגדים החדשים

• הוסף לסימניות
לי היה מקידישיק לפני שנה וחציסט של בגדים שהתכווץ מאד!!! חזרתי לחנות והוציאו לי ישר זיכוי מלא על 4 שמלות.
אח"כ ראיתי שהורידו את הבגד מהאתר. זה היה בד כמו פשתן וכנראה עוד אנשים חזרו איתו.
זה היה שמלת בד קאמל עם צווארון תחרה?
זה הפך בכביסה אחת פשוטה ע"פ ההוראות לניו בורן...
ולא קיבלתי יחס כי זה נקנה בסוף עונה...
ואז מה? הבד אותו בד בתחילתה ובסופה... ולמה המשיכו למכור את זה אפילו בחצי מחיר? אין לי ספק שכל אדם שכיבס את זה - זה מה שקרה...

אני עברתי ליידישקייט, למוטיטופ וללידר רשמי, בינתיים בגדים החזיקו עונות שלמות בצורה מדהימה, ללא התכווצות, ירידת כתמים מושלמת נטול צורך בגיהוץ. מרוצה מאוד.
נראה לי ארבע שנים לא קניתי בקידישיק, בפעם השלישית שמשהו התפקשש שם הרמתי ידיים.

• הוסף לסימניות
אני מניחה שאני לא היחידה שכל הצבע הבורדו של הקרדיגן ירד על הבגד
וזה כביסה על 30 מעלות קצרה ובגלל שחששתי שהבגד יוציא צבע שמתי כמה דפים של color Cutcher-לוכד צבעים
ולא עזר!!
כל הבגד יצא ורוד :(
זה הבגד

אם הייתי יודעת שזה התוצאה הייתי פורמת את הקרדיגן מהבגד... ( תפור רק בכתף אחת )
אשמח לשמוע ממי שקנה את הבגד הזה איך כיבס והאם הוציא צבע
כי זה בגד שאזל בכל הסניפים! ( וואי כמה שחיפשתי אותו, לפחות ב4 סניפים...בסוף הזמנתי באתר וכזה אכזבה 😟)

• הוסף לסימניות
אני נתקלתי ביחס לא ראוי בהדס בהקשר הזה של החזרת פריט פגום.
בהחלט יש לפנות לרשות להגנת הצרכן
לא סביר שלקוחות שמים את כספם על קרן הצבי...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה