הללוקה - עברית קליפ בת מצווה

• הוסף לסימניות
ממש יפה!!! ומושקע!!!!! גם השיר, המילים הכל מושלם!
אני דווקא הייתי אומרת הפוך לגבי הדיזולבים..(במחילה איטא...)
גם הדיזולבים שיש הייתי מורידה.!
והיו קצת מקומות שזה היה חתוך בצורה לא נכונה לטעמי

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל גם <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
לא יורד.
יש מצב לקישור לגמבו או דרובוקס?

• הוסף לסימניות
ממש יפה!!! ומושקע!!!!! גם השיר, המילים הכל מושלם!
אני דווקא הייתי אומרת הפוך לגבי הדיזולבים..(במחילה איטא...)
גם הדיזולבים שיש הייתי מורידה.!
והיו קצת מקומות שזה היה חתוך בצורה לא נכונה לטעמי

מסכימה איך.
אני ממש לא חסידה של דיזולבים.
ומשתמשת בהם כשאין ברירה. גם בעיני זה פחות מקצועי.
אשמח אם תכתבי לי היכן לדעתך החיתוך לא היה טוב.

• הוסף לסימניות
מאוד מאוד יפה!! נעים ומענין לראות.
גם לי הפריע בשוט של העץ שהחצובה זזה או משו והעץ טיפה זז משוט לשוט.
זה נראה שהיית היית צריכה גם לצלם וגם לביים- שזה מסביר למה הילדה היתה נראית קצת קפואה בחלק מהשוטים. יתכן שאם היתה במאית שהיתה 'מפעילה' אותה היא היתה יותר 'חיה'.
כל הכבוד! שוטים מגוונים ויפים!

• הוסף לסימניות
קליפ יפהפה! אהבתי מאוד את הטבעיות והזרימה.
כשהיא יושבת ושרה (למשל ב-00:22) מציק לי קצת שחסר ספייס למעלה.
היא שרה ממש ממש יפה, מדוייק ובוגר!! המילים יפות. ובחירת המנגינה - - (אני מכורה ;))

• הוסף לסימניות
לוידאו 85 חד משמעית
בעיני ה50 בקלוזים קרובים מעוותת טיפה (בסטילס לא הרבה פעמים מצלמים פריימים סגורים כל כך ומכאן ההבדל בעיני)
ושכולם יצעקו- אני מדברת מנסיון של הרבה שנים ועדשות...

• הוסף לסימניות
אבל זה לא מפריע שצריך להתרחק הרבה?
כבר עם ה 50 צריך לתמרן, אז ה 85 בכלל...

• הוסף לסימניות
קליפ מהמם!
סנכרון מושלם!
ורעיונות יפים מאוד!
מאוד אהבתי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה