כללי הלקוחה מרוצה ,אני עדין לא.

• הוסף לסימניות
:(למה ומדוע? עזרת המקצוענים

קבצים מצורפים

• צבעוני 2.png
    KB 67 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
הלוגו עם המילוי החרדלי מעניין מאד, משדר יוקרה וטעם טוב
במבט ראשון המסגרת הקפיצה לי מראה של פנים עם תלתל מלפנים
ולכן זה נראה לי הכי מתאים ללוגו.

בגדול, נראה מושלם.
לא הייתי משחקת יותר.

• הוסף לסימניות
כדאי להפוך את הY לגדולה

• הוסף לסימניות
האם נכון "לערבב" אותיות קטנות עם גדולות?

• הוסף לסימניות
מה שבעייתי זה השורה התחתונה.
תקטיני אותה ותצמצמי קרינג, כך שהרוחב יהיה כרוחב הויזואל.
תעלי את ה/ורה קצת למעלה, שלא יראה כחלק נפרד.
נראה לי שזה יפתור את הבעיה.

• הוסף לסימניות
החרדלי משדר כבוד ועושה טוב,רק שני הקווים הבהירים הזכירו לי מעט קרני פרה. ואם כל העיטור הזה הוא פאה ועומד על הראש זה מציק,

• הוסף לסימניות
תראו את השדרוג, זה נראה כמו 3 פאות

מדהים!!

קבצים מצורפים

• 3 פאות.png
    KB 15.3 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
רק, סימטריה בבקשה.
הטקסט - לוגו לא יושב באמצע, זה צוווווווורם

• הוסף לסימניות
וכן הפונט של הסלוגן קצת ניגודי לאוירה, תחליפי למשהו עגול יותר.
בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה