הם הלכו למנוחות והותירו אותי לאנחות...

• הוסף לסימניות
לפני כשנה + קניתי מחשב בספייס. נטבוק, lenovo thinkpad איכותי ויקר, יחסית.
בתוך האחריות התחילה הבעיה הבאה אך כבר לא היה לי למי לפנות:
מידי פעם, בלי קשר לשום דבר שאני עושה, המחשב עובר למצב שינה תו"כ עבודה.
גם כאשר הבטריה שלו מלאה ללא הסבר הנראה לעין הוא עובר למצב שינה ואני נאלצת לבזבז דקות יקרות על ניתוק והדלקה!.
האם יש למישהו ידיעה בנושא? אודה מאד על עצות לשיפור.
תודה!

• הוסף לסימניות
תשיגי את המספר של לנובו ותתקשרי אליהם ישירות.
הם יעזרו לך.
(בעצם זה מה שספייס היו אומרים לך, שתתקשרי ללנובו).

• הוסף לסימניות
כן, היום האחריות היא של החברות עצמן.

• הוסף לסימניות
גם אני קניתי בספייס ז"ל ואת השרות לא הם נתנו, אבל צריך לשים לב כאשר קונים מחשב נייד בישראל אם היבוא הוא מקביל (לא של היבואן הרשמי) האחריות היא בין לאומית של היצרן בחו"ל, בארץ בד"כ היא מכובדת ע"י היבואן הרשמי בצורה חלקית.
תמיד רצוי יותר לקנות מחשב של היבואן הרשמי בד"כ יש 3 שנות אחריות והאחריות מלאה.
לשאלתך אם חלפה שנה את בבעיה, מפני שמחשב של ספייס בד"כ עם אחריות של שנה אחת.
אבל אפשר תמיד לנסות אצל היבואן הרשמי.

• הוסף לסימניות
מחשב

נכתב ע"י תילתן;887746:
גם אני קניתי בספייס ז"ל ואת השרות לא הם נתנו, אבל צריך לשים לב כאשר קונים מחשב נייד בישראל אם היבוא הוא מקביל (לא של היבואן הרשמי) האחריות היא בין לאומית של היצרן בחו"ל, בארץ בד"כ היא מכובדת ע"י היבואן הרשמי בצורה חלקית.
תמיד רצוי יותר לקנות מחשב של היבואן הרשמי בד"כ יש 3 שנות אחריות והאחריות מלאה.
לשאלתך אם חלפה שנה את בבעיה, מפני שמחשב של ספייס בד"כ עם אחריות של שנה אחת.
אבל אפשר תמיד לנסות אצל היבואן הרשמי.
היכן אני בודקת מי נותן האחריות? יש במחשב עצמו? (האריזה שלו כנראה כבר העלתה זקן בפח)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה