הם קנו בן אדם, או מוצר?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מולטימדיה ה;1026184:
:ההרגשה של "קנו אותי"
מתאימה לדיון נפרד וארוך במיוחד...
היא הרגשה רעה, גם אם המשכורת בסוף משתלמת מאוד
עשרות טלפונים ביום בשעות לא שעות, הקשבה לכל מה שקשור בהפקת הסרט כולל יעוץ פסיכולוגי,
מי שהתנסה מבין
אני לא מתלוננת ח"ו
וברוך ה' ש80% מהלקוחות לא כאלה

נ.ב.
אני חוששת שאם אעלה את המחיר, הקונים שלי יחושו יותר 'בעלבתים':p
לבא לעבודה (במקום לשלוח מ"מ) זה באותה הקטגוריה של יעוץ פסיכולוגי ושאר מרעין בישין?!
שניהם מקנים בצורה שווה את התחושה 'קנו אותי'?!
:rolleyes:

• הוסף לסימניות
הם מקנים בצורה שווה
משום שזה אותו לקוח:D:D:D

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מולטימדיה ה;1026235:
הם מקנים בצורה שווה
משום שזה אותו לקוח:D:D:D
אז פתרנו את כל הבעיות!!!
פשוט במקום להחליף את הצלם...
להחליף את הלקוח.
:)

• הוסף לסימניות
לכן כשמתמחרים צריך לקחת בחשבון את הכאב ראש---
ולפעמים החלק הזה תופס את השיקול המרכזי במחיר.
ועוד משהו: לפעמים יש לקוחות שכדאי לשלם בשביל לא לעבוד אתם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י obyektiv;1027466:
לפעמים יש לקוחות שכדאי לשלם בשביל לא לעבוד אתם.
אוהו, כמה נכון.
ורק בגלל החשש שלקוחתי מסתובבת פה, לא נספר לכם את הסיפור...;)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה