אלמנטים ותמונות המאגר החדש תמונות החינמיות של גרפקליק לקהילת פרוג

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
במקום האשכול שפתחתי לפני 5 + שנים וכנראה לא השתקם בחידוש האתר של פרוג ע"כ לטובת קהל פרוג אני יעלה שוב תמונות שצילמתי הן בתחילת הדרך לעולם הצילום והן כעת ברמה מקצועית וכמובן לשימוש חופשי וחינמי
תמונות אלו עברו עריכה ובקשתי הקטנה שבמקום האפשר לשים קרדיט ... צילום גרפקליק ... אבל לא חובה
ועוד בקשה קטנה מי שיסחף ברוח הנדיבות שיפתח אשכול נפרד...
בהצלחה!

ולמען הסר ספק רק תמונות באשכול זה הם חינמיות ומתרות בשימוש
תמונות שאני מעלה מידי פעם כשיתוף וחוו"ד או שנמצאים בתיקיות העבודה אינם בכלל ואסור להוריד אותם אפילו למחשב האישי בלי אישור מפורש

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
..

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
טבריה
IMG_0256.jpg
IMG_0254.jpg
IMG_0263.jpg
IMG_0252.jpg
IMG_0233.jpg
IMG_0248.jpg
DSC_0865.jpg
DSC_0854.jpg
[002693] copy.jpg
[002674].jpg

• הוסף לסימניות
תודה רבה,
השתמשתי עם התמונה של מירון (איכות מעולה...)
לצערי לא אוכל לכתוב קרדיט (אני מכניסה את זה כתמונה בכתבה בעיתון סגור..;))
זה מאד עזר לי...

• הוסף לסימניות
תודה רבה רבה!!!
כמה שחיכינו על חזרתו של המאגר.
אז שוב תודה, על המאמץ להעלות את הכל שנית.

• הוסף לסימניות
ואוו! תבורך

• הוסף לסימניות
תמונות מקסימות ומקצועיות.
יישר כח!

תמונה אחת שווה אלף מילים.
כמה מילים שוות אלף תמונות?....

תודה על הנדיבות הסבלנות.

• הוסף לסימניות
תודה רבה! עזר לי מאוד

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
חיפשתי תמונות כאלה הרבה זמן!
תודה רבה רבה!!
המון שפע והצלחה!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה