כללי המבצע באקסטרא וורד ממשיך - לשבוע נוסף!!

• הוסף לסימניות
עקב בקשתו האישית של יהודי יקר, שנחשף במדיה להנחות הענק באתר, הוא רצה שלכל המעמדים שלו יהיה את הזמן לעבור על התוספים אחד אחד לראות מה הם צריכים, ומיגו דזכי לנפשיה זכי נמי לחבריה.
אז, לרבים השואלים, המצבע ממשיך עד סוף השבוע הזה בעז"ה.

• הוסף לסימניות
שמח לומר שגם אני רכשתי כמה תוספים ובאמת יש בכך תועלת רבה גם למשתמשי אינדזיין, היות ומומלץ מאוד להביא לאינדזיין טקסט ללא סגנונות וורד בכלל, ובאמצעות תוספים אלו הדבר אפשרי בקלות ובמהירות...

• הוסף לסימניות
במקרה לפני שבועיים קניתי פעם ראשונה סקריפט של ר' נתנאל וזה פשוט מדהים איך עבודה שאמורה לקחת שעות, נעשית בשתים שלוש לחיצות... אין מילים...

• הוסף לסימניות
שמח לומר שגם אני רכשתי כמה תוספים ובאמת יש בכך תועלת רבה גם למשתמשי אינדזיין, היות ומומלץ מאוד להביא לאינדזיין טקסט ללא סגנונות וורד בכלל, ובאמצעות תוספים אלו הדבר אפשרי בקלות ובמהירות...
אוי כמה שזה נכון...

• הוסף לסימניות
אוי כמה שזה נכון...
נכון, זה ממש נכון!!!

כמובן, רוב העבודה שלי בעימוד זה בתג, ולכן גם אני מרשה לעצמי לא להתעדכן בכל הדברים החדשים. אבל בכל מקרה קובץ וורד הוא במבנה אחר מקובץ אינדי ואדובי צריכה להתאים את המערכות שלה לקבלה של סוג קובץ ממערכת אחרת (וגם זה כפול2 במק ווינדוס) ותמיד במקרים כאלה יש בעיות (מנסיון בעולם התכנות). וגם זה כפול2 בגלל גרסאות של וורד ושל אינדי,. (לרוב זה בסדר אבל לפעמים יש הפתעות).
ולכן, כל מה שנכנס לאינדי עובר בדיוק את אותו תהליך כמו בתג של קידוד לפני ואחרי סגנון תו ובראש כל פסקה קוד של סגנון פסקה.
ככה יש לי שליטה מלאה בחומר שאני נוגע בו.
מה גם, שקבצים שבאים מוכנים לגמרי בסגנונות פסקה ותו ככה שאפשר ליבא אותם כמות שהם לאינדי הם די נדירים, לפחות אצלי, לא הרבה פעמים קבלתי משהו ממש תפוס היטב סגנונות שהיה צריך רק להחליף סגונונת פסקה. ומכאן הדרך לטעיות קלה...

• הוסף לסימניות
אכן כן...
לא מזמן ניסיתי לייבא קובץ וורד מסוגנן כהלכה, למחשב מק בשווי 25000 ש"ח (הגורילה של ה27 אינץ'), והקובץ עבד בצורה איטית יחסית למחשב מסוג זה. יש כנראה בעית סינכרון של סגנונות בין אינד' לוורד, ולא משנה היכולת של המחשב כהוא זה.

• הוסף לסימניות
תזכורת - היום ומחר אלו הימים האחרונים של המבצע של הנחות הענק על כל הקולקציה של התוספים לוורד ואינדזיין. הזדרזו!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה