כללי המבצע בפרוג הוא הזול ביותר שתמצאו????

• הוסף לסימניות
מלכתחילה לא טענתי שהמחירים אינם הוגנים.
רק ציינתי שכמו בכל מוצר מסחרי, גם בפונטים המחיר יכול לרדת בהתאם לנפח המכירות.

אין לי את הנתונים לחשב מה "המחיר הריאלי" של פונט, אני בטוח שאתה מתמצא בזה יותר ממני. לכן אני בהחלט מקבל את דעתך.

• הוסף לסימניות
שייע, לא התכוונתי להתנצח, וגם אי אפשר לחשוד בי שאני איש יח"ץ של פונטביט, מה שכן חשוב, שאנשים ינסו מידי פעם לפתוח ראש ולראות את התמונה הגדולה. ואתם יודעים מה? העיקרון הזה גם הולך על פרוג עצמו.
תחשבו על כל המערכת שנדרשת לקיים את המושג "פרוג"
הנקודה היא חשובה כי היכולת להעריך ולכבד הוא נכס נפשי ורוחני של האדם.
והנחש שבתוכינו תמיד מנסה לתת לכל דבר טעם עפר. ובאמת היכולת של האדם להכיר בטוב ולעצום עיניו מראות ברע, מראה על גדלות האדם.

• הוסף לסימניות
להזכירכם

המבצע בפונביט מסתיים היום.

מי שמעוניין שיזדרז.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ניצן מפונטביט;328584:
לחברי פרוג היקרים שלום רב,
המבצע עבור חבילת ה-120 משקלים הינו מבצע מצויין אצלנו בפונטביט לא ניתן לרכוש חבילה כזו גם ההמרה עובר משקלים של אופן טייפ מורחב בחבילה עבור חבילה זה הוא רק 11 משקלים רגילים בניגוד למבצע של ה140 משקלים ששם זה 18 משקלים המרה. בנוסף המבצע של פרוג זהב הינו על חבילת 120 משקלים ב-1700 שקל שזה רק 14.1 שקל למשקל !! ויותר משתלם מכל מבצע שיש כרגע בפונטביט,
כמו כן לגבי החבילה הסגורה היא נוצרה עבורכם ובשל בקשת חברי פרוג.
ועבור המרת הפונטים שברשותכם מי שירכוש את החבילה יקבל את השדרוג במקום בעלות של 30% מהמחיר ששילמתם בעלות של 15% מהמחיר ששילמתם.
אשמח לעזור בכל שאלה ועניין.
ניצן פונטביט

כאן התשובה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה