מדיח כלים המדיח מנקה את הסיר של הטשולנט? הפלסטיקים יוצאים יבשים?

• הוסף לסימניות
סיר שרוף שעמד שבת על הפלטה צריך לנקות קודם עם צמר פלדה..
בוש או א.א.ג נחשבים ליותר טובים מאחרים
תמיד עדיף רוחב 60 אם אין מקום אפשר להסתדר גם עם 45 רוחב
צלחות וסכו''ם יוצאים מבריקים

• הוסף לסימניות
זה שהפלסטיקים יוצאים יבשים זה בגלל שיש שם מאווררים שמיבשים
אני לא שמה במדיח א הסיר של הצונט
בגדול הכל יוצא מבריק!!!

• הוסף לסימניות
סיר שרוף שעמד שבת על הפלטה צריך לנקות קודם עם צמר פלדה..
בוש או א.א.ג נחשבים ליותר טובים מאחרים
תמיד עדיף רוחב 60 אם אין מקום אפשר להסתדר גם עם 45 רוחב
צלחות וסכו''ם יוצאים מבריקים

זה שהפלסטיקים יוצאים יבשים זה בגלל שיש שם מאווררים שמיבשים
אני לא שמה במדיח א הסיר של הצונט
בגדול הכל יוצא מבריק!!!
דגמים פליז
גם באותה חברה יש הבדלים.

• הוסף לסימניות
דגמים פליז
גם באותה חברה יש הבדלים.
זה שאלה כמה כסף מיותר יש לכם..
קנינו בוש הכי יקר
מגיע עם ספר הוראות בעובי ספר טלפונים..
אבל אשתי ממונה עליו ואני רואה שהיא תמיד מפעילה את אותה התוכנית

• הוסף לסימניות
יש לי אאג
בדכ הכל יוצא מבריק
פעם ב... אם יש לכלוך משמעותי יותר הוא יוצא עם קצת לכלוך יבש ואז אני מורידה לבד או מכניסה עוד פעם :)
לא נראה לי קשור לדגם ספציפי, הדגמים משתנים כל הזמן

• הוסף לסימניות
סיר ממש מלוכלך- יוצא בפעם הראשונה עם לכלוך דבוק. אני מעבירה מלמעלה בכיור עם צמר פלדה- ואז שוב למדיח.
פלסטיקים וכל השאר יוצאים יבשים ומבריקים.
סימנס
דגם מלפני 5 שנים. לא נראה לי רלוונטי

• הוסף לסימניות
מדיח בוש. הפלסטיקים לא יוצאים יבשים לגמרי, תלוי עד כמה יש להם כלי קיבול בצד האחורי.
סיר של טשולנט - בתוכנית של 70 מעלות בד"כ יוצא נקי, לפעמים מעבירה אח''כ סקוצ' כדי שיצא מבריק לחלוטין.
אם לא מרוקנים אותו לגמרי לפני כן, או מפעילים בתוכנית של פחות מעלות, צריך אח''כ סיבוב נוסף במדיח (לפעמים אנחנו מעדיפים ככה, כי בכל מקרה יש יותר ממדיח אחד במוצש"ק).

• הוסף לסימניות
יש לנו מלא כסף מיותר,
איזה דגם?
אין הרבה דגמים לבוש
ההבדל בעיקר אינטגרלי/חצי אינטגרלי
נירוסטה או דמוי נירוסטה
לי אין כזה אבל היום את כולם אפשר להפעיל מאפליקציה יעודית של בוש
אם קיים המבצע של הרחבת אחריות בעוד 4 שנים במחיר 199 שקל
זה לדעתי מאוד כדאי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה