כללי <<<המדריך ליצירת קפלים באילוסטרייטור>>>

• הוסף לסימניות
ראיתי שהיו כמה אשכולות סמוכים שדנו בעניין
ולא הוצג הפיתרון, ועקרונות השיטה נשארו שמורים ליודעי ח"ן בלבד.
הכנתי לכם מדריכון קצר, שיסביר את עקרונות המשחק עם קפלי בדים, מפות ציציות, וכל הטקסטיל בעולם.
זהו כמובן מדריך בסיסי ביותר, כל אחד יקח אותו למקום שבו הוא נמצא.

תסלחו לי שהוא לא הכי מסודר בעולם, לא היה לי זמן להתעסק עם זה.

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 750.7 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
ואחד עם תצוגה נקיה יותר

קבצים מצורפים

• Untitled-1.jpg
    KB 747.2 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
תוכלו לפרט את שלב הצביעה במעברים? מה עשיתם עם החץ הלבן, ומה הקשר לנקודות אנכיות?
האם א"א לצבוע במעבר רגיל? מה השוני והיתרון?

• הוסף לסימניות
אני מפרטת את שלב הצביעה, כי הוא המכריע בהשגת האפקט.
כפי שכתבתי, יש לבחור טור של נקודות אנכיות בעזרת החץ הלבן, ע"י סימון מלבן בחירה, בעמודות שנוצרו,
לא לבחור כל עמודה, אלא אחת כן ואחת לא, כפי שמוצג להלן:
ולמלא בגוון יותר כהה שבוחרים מראש,
היתרון בכלי ה"מש" הוא שגם אם נותנים מילוי אחיד למקטע בתוך הרשת, הוא מתפזר באופן אחיד כמעבר צבעים באופן אוטומטי.

מקווה שזה ברור מספיק...

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 136 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
עכשיו זה ברור. הפרט החסר הוא שלא ציינת (או שציינת ולא הבנתי) שצריך ליצור רשת אנכית על הריבוע הראשון בכלי המש. ולאחר מכן לצבוע כל עמודה בצבע הכהה או הבהיר יותר, אחד כן ואחד לא. לידיעתכם! ניסיתי את התהליך בצביעה רגילה של מעבר. הם פשוט לא מתכופפים, וזה ההבדל.

תודה רבה ויישר כח.

• הוסף לסימניות
עוד משהו שמשדרג את אפקט הקפלים. כאשר מגיעים לשלב האחרון של הכיפופים, יש למעלה שני אייקונים קטנים, אחד רשת (והוא הלחוץ) ואחד כמו כוכב, כאשר בוחרים בו בוא מסמן את הרשת החיצונית המקורית של הריבוע הראשון. אם משחקים ברשת הזאת עם כלי ה-WRAP, ניתן מימד נוסף לקפלים והתוצאות פשוט יפהפיות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מימון;54824:
עוד משהו שמשדרג את אפקט הקפלים. כאשר מגיעים לשלב האחרון של הכיפופים, יש למעלה שני אייקונים קטנים, אחד רשת (והוא הלחוץ) ואחד כמו כוכב, כאשר בוחרים בו בוא מסמן את הרשת החיצונית המקורית של הריבוע הראשון. אם משחקים ברשת הזאת עם כלי ה-WRAP, ניתן מימד נוסף לקפלים והתוצאות פשוט יפהפיות.

לא הבנתי איפה האופציות שכתבת עליהם,(איפה זה למעלה?) אם תוכלי להסביר.

• הוסף לסימניות
הסתר לא הצלחתי. אני רק מתלמדת עכשיו עם האילוס. נראה לי שהבעיה שלי היתה שלא יצרתי נכון את הצורה של הוילון כי כאשר נתתי את הפקודדה האחרונה של" OBJECT הוא אמר לי הודעה כמו: the top object must be asingle path or mesh איך אם כן יוצרים את הצורה. אני ציירתי עם העיפרון...

• הוסף לסימניות
הרעיון הוא כך:
1. יוצרים ריבוע פשוט ונותנים לו רשת, צובעים אותו כפי שפורט לעייל.
2. יוצרים בעיפרון את צורת הוילון.
3. נותנים גם לוילון רשת , לא צובעים אותה.
4. שמים את שני האובייקטים אחד על השני, בוחרים את שניהם, ואז נותנים את הפקודה :warp with top object
5. מעוותים עם כלי העיוות בסרגל הכלים

• הוסף לסימניות
הסתר תודה. הטעות שלי היתה שלא בחרתי את שניהם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה