המודעה האחרונה.

• הוסף לסימניות
שנה טובה וגמר חתימה טובה לכולם.

נעשה ונשמע תשעט4.jpg

• הוסף לסימניות
וזה כמובן מקסים!!!

• הוסף לסימניות
אני אהבתי אותו עם האדידס... ככה זה מחציו ומטה אברך...
כן מלשות. אני בכלל אהבתי את המפיונר הראשון. דוקא היה נראה כזה מפיונר עם לב זהב.
ורציתי לכתוב לו "רבי שמעון" על הכיפה ננח. ..הצחיק אותי.

• הוסף לסימניות
מעניין אותי אם כשאתם רואים את הדמויות האלו גם לכם עולה כל הסיפור רקע שלהם בראש...
כי אני נגיד ישר חשבתי שהוא היה גובה כספים של השוק האפור, והיה לו בת באומנה, והוא היה כזה בריון אבל רגיש עם ידיים גמלוניות ששובר דברים בטעות, ואז הוא פרש מהעסקים המלוכלכים ונהיה נהג מונית אבל לא עלו לרכב שלו כי הוא הפחיד אנשים, ובסוף הוא התגלגל לארגון הזה וחזר בתשובה ונהיה מקרב הלבבות המתוק שאומר בדיחות קרש ברמקול בהתוועדויות של ראש חודש.
או שזו רק אני.

• הוסף לסימניות
מעניין אותי אם כשאתם רואים את הדמויות האלו גם לכם עולה כל הסיפור רקע שלהם בראש...
כי אני נגיד ישר חשבתי שהוא היה גובה כספים של השוק האפור, והיה לו בת באומנה, והוא היה כזה בריון אבל רגיש עם ידיים גמלוניות ששובר דברים בטעות, ואז הוא פרש מהעסקים המלוכלכים ונהיה נהג מונית אבל לא עלו לרכב שלו כי הוא הפחיד אנשים, ובסוף הוא התגלגל לארגון הזה וחזר בתשובה ונהיה מקרב הלבבות המתוק שאומר בדיחות קרש ברמקול בהתוועדויות של ראש חודש.
או שזו רק אני.
לא. לא רק את. ונראה לי שגם קלעת פחות או יותר. וכשהוא היה נהג מונית הוא היה מאלה שברגע שעולה איזה חרדי, הוא היה ישר מתחיל להתנצל:" אל תראה אותי ככה, יש לי פה כיפה בתא כפפות. אני כל שישי עושה קידוש-אין-כזה-דבר."

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מה הניק/אתר של סטודיו רימון?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה