כללי המוח שלי התייבש! אני צריכה עזרה להשראה!

• הוסף לסימניות
שלום!
לצורך עבודה לסבתא (טובה כמובן - מה לא עושים בשביל סבתות)
תמונה של כל הנכדים.
אני צריכה תמונות בסגנון עיצוב של נכדים להשראה.
המח שלי פשוט התייבש!
לא אכפת לי פיצי ולא איכותי כדי שלא אראה מי זה.
אבל כדי לראות סגנונות עיצוב,
ולפתוח את המוח!
מליון תודות

• הוסף לסימניות
הכותרת מעט מלחיצה...
בכל אופן...תנסי לראות בתקי עבודות
או בחיפוש באתר...בטוחה שתמצאי משהו...
כמו זה למשל...

• הוסף לסימניות
מצטערת על הכותרת
אבל זה בדיוק מה שאני מרגישה.

חיפשתי בתיקיית עבודות.
זה כמו למצוא מחט בערימה של שחת.
ניסיתי את כל המילות של משפחה, משפחתי, תמונה, וכו'
עולה רק איזה 3 ואז עוד מליוני אלבומים דיגיטליים עם תמונות משפחה.
זה לא מה שאני רוצה.
מי שיוכל למצוא יעזור לי מאד!

• הוסף לסימניות
אני גם הייתי צריכה השראות לאחרונה לאותו דבר בדיוק
והרגשתי כמוך מוח סתווווום
ושאטר מאוד עזר לי
פשוט להקליד design
ולחפור בדפים שם :)
הצלחות!

• הוסף לסימניות
לי עלה בראש לעשות משהו חום עתיק כאילו מלפני חמישים שנה
אם מצלמים במיוחד אפשר גם להלביש בחולצות משבצות מכופתרות קסקטים משקפיים וכו', וגם אם לא מצלמים במיוחד, לשחק בצביעה, להוסיף רעש ליכלוך וקמטים והכל יופי

• הוסף לסימניות
אני אוכל לשלוח לך למייל אם תרצי

• הוסף לסימניות
לא הבנתי למה את צריכה השראה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה