כללי המוקאפ לא עובד! אני לא מצליח לשמור!

• הוסף לסימניות
אני משתמש במוקאפ של אובייקט מסויים, פותח את האובייקט חכם ומשנה בו משהו אבל כשאני שומר אותו הוא לא נותן לי ומראה הודעת שגיאה שאומרת שאני לא יכול לשמור מסיבה שלא הבנתי בדיוק. מה זה יכול להיות

• הוסף לסימניות
אולי תעלו צילום מסך עם הודעת השגיאה, זה יעזור להבין מה קרה.

• הוסף לסימניות
הנה..

קבצים מצורפים

• ‏‏לכידה.PNG
    KB 6.1 · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י akivay770;2277012:
<script>$(document).ready(function(){ $("#td_post_2277012").mouseover(function(){ $("#post_thanks_button_2277012").click(function(){</script>

הנה..

זה כותב שזה לא יכול לעדכן את הקובץ משום שהוא כבר בשימוש

• הוסף לסימניות
הוא לא בשימוש ולא כלום. הורדתי אותו מהאינטרנט ופעם ראשונה אני משתמש בו. ניסיתי לעשות עוד כל מיני סוגי מוקאפים שהורדתי ועל כולם הוא כותב את זה. אני עובר למחשב אחר וזה כן עובד לי...

• הוסף לסימניות
איזו גרסה יש במחשב השני?

• הוסף לסימניות
שניהם זה CC אצלי זה נראה לי 2015 ובשני זה יותר ישן, אולי 2014.

• הוסף לסימניות
יש למישהו אולי פיתרון כלשהו?....:confused:

• הוסף לסימניות
זה מה שכתבו כבר למעלה, נראה כי קובץ כבר בשימוש.
אפשר לסגור את כל המשימות במנהל המשימות ואז להפעיל את פוטושופ בלבד. אולי זה יעזור

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה