סיפור המורים נוערים

• הוסף לסימניות
פטישו של יו"ר הסתדרות המורים העלה ענן של נסורת מהשולחן. מורים ממושקפים מתווכחים בקולניות מבעד למסכות.

"ש----ק-----ט", צווחה מורה אחת עם מסכה של הלו-קיטי, ומשכה לוח מחיק מפינת החדר.

"התכנסנו כאן היום לדון בבקשה האנטישמית שהועלתה השבוע על ידי משרד החינוך", נאמה בפאתוס וחרצה קו אדום ומצמרר לרוחב הלוח.

"הבקשה הזדונית מתיימרת לכפות על בתי הספר להאריך את שנת הלימודים בכמה ימים שלמים. תגידו לי אתם, עד היכן אפשר לרדת?"

עובדי ההוראה מהנהנים ודמעות בעיניהם, מוחאים כפיים לאות תמיכה.

"איך אנשי הכלום מהמשרד, שעובדים בכל יום 8-9 שעות, לוקחים עבודות הביתה ועובדים בכל שנה גם ביולי-אוגוסט, באים לאדם שרגיל לעבוד חצי יום ולחפוש ביולי-אוגוסט ואומרים לו תשנה את ההרגלים שלך? הלא זו חוצפה".

מחיאות כפיים סוערות.

"עתה יעלה נציג משרד החינוך להבהיר את עמדתו", הכריז היו"ר.

קולות מהומה עלו מפינת החדר, "כבוד היו"ר", אמר אחד המאבטחים מתנשף, "מצאנו את נציג משרד החינוך תלוי בחדר הסמוך כשבידו פנקס בו רשום 1000 פעמים- 'אני מתחייב שלא להפריע למורים לעולם'.

• הוסף לסימניות
במחילה,
זה אמנם לא קשור לכאן ספציפית, אבל -
הבנתי מה לא טוב איתך @שיילה .
אתה צריך לכתוב סיפור בהמשכים!
עם דמויות, לעומק.
שנצחק ונצחק ויהיה ז'רגון של מעשיות שיילה.
ואני כאן בקריאה נרגשת וכו' וכו'.

• הוסף לסימניות
אני אוהבת את זה שאני קוראת מהדפדפן ומגלגלת.
בטוחה שהפואנטה עוד לפנינו, ואז מגלגלת במרץ ומגלה 2 שורות. מתאכזבת, קוראת, ושוכחת שחשבתי שההמשך יהיה ארוך ומפותל...
המילים יוצרות אווירה...
"ש----ק-----ט", צווחה מורה אחת עם מסכה של הלו-קיטי
קו אדום ומצמרר
מושלם,
רק חסר לי מרכאות בסוף.

• הוסף לסימניות
קראתי, ידעתי שאצחק. לא הופתעתי.
המורה הנואמת, שמעתי באזני רוחי את שרת התרבורה, כפי שנהוג להציג אותה במקומות נהדרים.

אמנם אין מקומו פה - אבל אפרופו.
המורים אינם חמורים, ואינם נוהגים לנעור.
הם מקבלים/ות משכורת צנועה, מול עבודה קשה שלא נגמרת, כולל שעות אחה"צ - ערב והלילה.
והעבודה סיזיפית, ובחינוך מיוחד, גם פיזית.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה