דרוש מידע המחירים החדשים:

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
כן, אני יודעת את זה, ורק לאחרונה כתבתי כמה כתבות בנושא.
ועדיין, כל עוד לא ניתן להפריד בין השימוש הביתי לציבורי - העוול הוא גדול.
וסתם באגב, מה יין וודקה עושים לגוף - את גם יודעת?
אם היה לך אפשרות לבטל אז אני מבינה אותך, אבל כל עוד הגזירה קיימת, אין לך מה לעשות בנושא
אני יודעת, לכן אני לא שותה גם את זה...:p

• הוסף לסימניות
מה אתם אומרים על הרעיון שלי? הסוכר הגולמי לא עלה.
אז שימכרו שתיה בלי סוכר, ויכתבו על הבקבוק כמה סוכר להוסיף לזה.
או אפילו שימכרו שקית כזאת של סוכר מודבקת לבקבוק.
שופכים, מערבבים, שותים.

לא רעיון????
כנראה שהמצב יהיה שיצטרכו להצמיד בקבוק סוכר ליד כל בקבוק.
בקיצור אף אחד לא ישים את הסוכר שהם יכתבו בידים שלו...
כשזה במפעל עוצמים עיניים

• הוסף לסימניות
מישהו יודע עם סודה בטעמים (גזוז בנגיעות טעם...) עלה המחיר???

במודעה של רשות המיסים פרסמו כך:
"למען הבהירות בלבד היטל המלאי חל על כלל המשקאות המתוקים, והממותקים, משקאות הדיאט, המיצים (למעט מיץ ענבים טבעי שסיווגו בפרט מכס 20.09.6000 ומיץ לימון טבעי שסיווגו בפרט מכס 20.09.3000), מים בטעמים, מים מתובלים וסודה מתובלים, כך שרק מים, סודה, מיץ ענבים טבעי (שסיווגו בפרט מכס 20.09.6000) ומיץ לימון טבעי (שסיווגו בפרט מכס 20.09.3000) אינם חייבים בהיטל המלאי. (בכל מקרה החיוב יבוצע לפי פרטי המכס בצו תעריף המכס והפטורים ומס קניה על טובין)"

מה זה מים מתובלים וסודה מתובלים???
הכוונה לסודה בטעמים? (נראה לי שאין בזה כלל סוכר רק קצת ריח..)

• הוסף לסימניות
שווה קריאה!

• הוסף לסימניות
מישהו יודע למה המחיר של הסודה גם עלה?? אולי יש בו סוכר שאנחנו לא יודעים?? :rolleyes: :rolleyes:
החברות והרשתות מנסות להרויח עכשיו איפה שרק אפשר לכן הסודה והמים מינרלים עלו במחיר....
כי למה לא....

• הוסף לסימניות
מישהו יודע למה המחיר של הסודה גם עלה?? אולי יש בו סוכר שאנחנו לא יודעים?? :rolleyes: :rolleyes:
החברות והרשתות מנסות להרויח עכשיו איפה שרק אפשר לכן הסודה והמים מינרלים עלו במחיר....
כי למה לא....
אולי העלו גם את המס על המלח.... ;)

• הוסף לסימניות
כי למה לא....
בגלל חוק הפיקדון

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ממש ככה כל מילה נכונה,
הם מעלים בלי קשר ופרופורציה למס,
ועושים קופה על חשבונונו.
קשה לומר זאת
מאחר שנניח והחנות הייתה רק חנות שמוכרת מתוקים
הייתי מסכים איתך
אך סופר רגיל שמוכר עוד הרבה דברים
בדרך כלל הצרכן מגיע עם תקציב מסויים ובטווח הבינוני
הוא לא יכול להרשות לעצמו מעבר לתקציב מסויים
מה שאומר שאם יקנה קולה
אז לא יקנה משהו אחר

• הוסף לסימניות
דרך אגב לכל מי שמזדעדע ממחירי המתוקה
אז שידע שזה רק משהו אחד יש עוד מחירי החד פעמי
מחירי החשמל מחירי הארנונה

ואגב רק להראות כמה אנחנו מושפעים פסיכולוגית

הרי היה עדיף פי אלף אלפי אלפים
שמחירי הדיור ירדו ב15 אחוז
וכל מה שמניתי לעיל יעלה אפילו בעוד 5 אחוז
עדיין המצב היה יותר טוב

גולת הכותרת אלו מחירי הדירות
כל השאר זה שורת הקדשה בסוף הספר

• הוסף לסימניות
דרך אגב, מוכרח לציין משהו בריא וטעים שאנחנו עושים [עוד לפני עליית המחירים], וכעת הוא גם הרבה יותר זול:
תרכיז תה!
קונים תה בטעמים שונים, מכינים תרכיז, מוסיפים קצת סוכר [אנחנו שמים סוכרלוז], וזה השתייה המתוקה שלנו לשבת.

לשם השוואה -
מארז עם עשרים שקיות תה של ויסוצקי עולה כ-17 ש"ח [עכשיו יש באושר עד מבצע, מארז של 40 שקיות ב20 ש"ח!]
והוא מספיק לנו בשופי לשבת שלימה עם אורחים, ועוד נשאר הרבה למוצ"ש [לא יצא לי לבדוק לכמה בקבוקים זה מספיק].
ולפני זה, היינו צריכים לקנות לפחות 7 בקבוקים של שתייה מתוקה. שמחירם כיום הוא למעלה מחמישים ש"ח.
תודה על הרעיון.

אבל מתי אתם מכינים את זה?
ניסיתי פעם (גם עם סוכרלוז)
באותו יום זה היה מעולה,
למחרת זה היה מעט מריר.
לא נתקלתם בבעיה?

• הוסף לסימניות
הכי מרגיז ומרתיח- זה עליית המחירים בסירופים של חברות איכותיות ללא סוכר או כמעט ללא סוכר כמו B&D וכדו'.
אצלנו כבר הרבה זמן לא משתמשים כ''כ במשקאות ממותקים, אלא מכינים תרכיז תפוחץ או תפוזים של B&D עם סודה (יש לנו מכשיר סודה סטרים) וזה יוצא ממש טעים לשולחן שבת או לסתם פינוק באמצע היום.
אבל כשמעלים את המחיר בכזו דרמטיות - זה עוול בל יכופר! מה הם רוצים מחיינו????

• הוסף לסימניות
הכי מרגיז ומרתיח- זה עליית המחירים בסירופים של חברות איכותיות ללא סוכר או כמעט ללא סוכר כמו B&D וכדו'.
אצלנו כבר הרבה זמן לא משתמשים כ''כ במשקאות ממותקים, אלא מכינים תרכיז תפוחץ או תפוזים של B&D עם סודה (יש לנו מכשיר סודה סטרים) וזה יוצא ממש טעים לשולחן שבת או לסתם פינוק באמצע היום.
אבל כשמעלים את המחיר בכזו דרמטיות - זה עוול בל יכופר! מה הם רוצים מחיינו????
כסף!!

תזכור
"העולם עומד על שלשה דברים
תורה עבודה וגמילות חסדים

אבל על מה העולם נוסע?

התשובה היא:כסף!!!

• הוסף לסימניות
מה עם מחירי השוקו?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב