המחשב איטי מאו...ד, מאו...ד...

• הוסף לסימניות
תעזרו לי בבקשה, אני לא יודע מה קרה, אבל המחשב בקושי זז, כל חלון צריך לחכות שיפתח מס' דקות, אפ' לכתוב לוקח לו זמן עד שהאותיות מופיעות (אפשר להשתגע).
חבר אמר לי להתקין -
http://fs34.filehippo.com/9972/09db07130e21472cbcd079e550bc2e15/ccsetup319.exe
זה עזר במשהו, אך עדין אי אפשר לעבוד ככה.
תודה מראש לכל העוזרים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שי דרומי;781847:

היי, למה ללכת כ"כ רחוק?
פשוט מאוד:
1. להריץ סיסקלינר
2. להסיר קבצים משלחן העבודה [למעט קיצורי דרך של תוכנות וכדו']
3. רקע שלחן העבודה קליל יותר [מומלץ ה"ברירת מחדל"]

בהצלחה

• הוסף לסימניות
בדרך כלל מדובר בתהליך שפועל ברקע ומעיק על הזיכרון והמעבד,
ניתן לעלות עליו דרך מנהל המשימות תחת הלשונית תהליכים תבדוק איזה תהליך (חוץ מ"תהליך לא פעיל של המערכת") לוקח כמות לא סבירה מביצועי המעבד (CPU) או מנפח הזיכרון ותעדכן מהו.

אם אתה רוצה אבחון מפורט יותר השתמש בתוכנה Process Explorer

שם ישנה גם האפשרות "חפש ברשת" בתפריט מקש ימני של כל תהליך וכן "Kill process" שפירושו סיים כעת.

בהצלחה

• הוסף לסימניות
תודה לכולם עזרתם לי מאוד, אשמור את האשכול על כל צרה שלא תבוא.
עשיתי מה שהציע - birkhoff ואכן זיהיתי את הבעיה, מכיון שאני עוסק בתלת-מימד, הפעלתי מערכת רינדור אוטומטית ומכיון שבמקרה הספציפי הזה השתמשתי באיכות תמונות גבוהה, זה עיכב בצורה משמעותית מאוד את הפעילות.
שוב תודה לכולם.
השם יברך אתכם.

• הוסף לסימניות
ת'אמת אפשר לבדוק זאת גם כאן - msconfig

• הוסף לסימניות
אולי זה וירוס?
או אנטי וירוס שפג תוקפו- הרבה פע' זה עושה בעיות.

• הוסף לסימניות
בעית מחשב איטי

בדוק כמה דברים:
1. נפח כונן C פנוי
2. בדיקת וירוס במחשב
3. כדאי להתקין כ.מסך אם לא קיים:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גיל קוליוק;782197:
תודה לכולם עזרתם לי מאוד, אשמור את האשכול על כל צרה שלא תבוא.
עשיתי מה שהציע - birkhoff ואכן זיהיתי את הבעיה, מכיון שאני עוסק בתלת-מימד, הפעלתי מערכת רינדור אוטומטית ומכיון שבמקרה הספציפי הזה השתמשתי באיכות תמונות גבוהה, זה עיכב בצורה משמעותית מאוד את הפעילות.
שוב תודה לכולם.
השם יברך אתכם.

חן חן שמח לשמוע שעזרתי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה