המחשב נאלץ להסגר כל רגע - עזרה דחופה!

• הוסף לסימניות
אני באמצע עבודה דחופה וכל תיקיה שאני פותחת מופיעה לי הודעה שהמחשב נאלץ להסגר, אני מצליחה לעבוד כמה דקות עד שזה נתקע וחוזר חלילה, יש לי אנטי וירוס נוד 32 מעודכן, העברתי מלא קבצים מכונן C לכונן אחר, חוץ מזה עשיתי איחוי דיסקים ובדיקת שגיאות, והכל נראה תקין - מה עושים?
בבקשה תנסו לעזור לי, אני לא יודעת מה לעשות. וזו עבודה דחופה של סרט משפחתי שאמור להיות מוכן ליום שלישי.

• הוסף לסימניות
מה ההודעה שמופיעה? כמה זמן המחשב? לי לדוגמא המחשב נסגר הרבה בכלל החום שבחדר (מהחימום), הוא לא מצליח להתקרר והמאווררים לא עומדים בעומס ואז הוא מתכבה.. אז אני פשוט מכבה את החימום. חוץ מזה זה בעיה נפוצה שהמאווררים נסתמים באבק ואז המחשב מכבה את עצמו אוטומטית כשהוא מגיע לטמרפטורה מסוכנת

• הוסף לסימניות
זו ההודעה שמופיעה:

קבצים מצורפים

• שגיאה.jpg
    KB 136.8 · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
וגם זו:

קבצים מצורפים

• שגיאה 2.jpg
    KB 127.6 · צפיות: 9
  • הוסף לסימניות
וזו שגיאה חדשה:

קבצים מצורפים

• שגיאה חדשה.jpg
    KB 214.6 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י Oren19;689140:
מה ההודעה שמופיעה? כמה זמן המחשב? לי לדוגמא המחשב נסגר הרבה בכלל החום שבחדר (מהחימום), הוא לא מצליח להתקרר והמאווררים לא עומדים בעומס ואז הוא מתכבה.. אז אני פשוט מכבה את החימום. חוץ מזה זה בעיה נפוצה שהמאווררים נסתמים באבק ואז המחשב מכבה את עצמו אוטומטית כשהוא מגיע לטמרפטורה מסוכנת

תודה, זה לא נראה לי אבק בגלל שלפני חודש פתחתי את המחשב וניקיתי אותו יסודי. מבחוץ בכ"א הוא נראה נקי.
המחשב לא נכבה, הוא רק סוגר לי כל תיקיה שאני פותחת, התכנות עובדות כרגיל, לכן זה נראה לי וירוס כלשהו שהנוד לא מזהה.

• הוסף לסימניות
זה לא אבק אם זאת השגיאה.. זה קורה כשאת עושה משהו ספציבי?

כשזה קורה תנסי ככה

CTRL + ALT + DELETE
יפתח מנהל המשימות

ואז תלחצי על קובץ > משימה חדשה (הפעלה...)
ותכתבי שם explorer.exe

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Oren19;689148:
זה לא אבק אם זאת השגיאה.. זה קורה כשאת עושה משהו ספציבי?

כשזה קורה תנסי ככה

CTRL + ALT + DELETE
יפתח מנהל המשימות

ואז תלחצי על קובץ > משימה חדשה (הפעלה...)
ותכתבי שם explorer.exe

זה קורה בכל תיקיה שאני פותחת.

ניסיתי מה שכתבת וזה פתח את תיקיית "המסמכים שלי" - מה לעשות עכשיו?

• הוסף לסימניות
גם לי זה קרה כשהשתמשתי בתוכנת פריימר, אני גם עשיתי סרט וכל רגע המחשב נכבה לי...וזה כ"כ היה מעצבן שאתה רוצה לגמור עבודה וכל רגע זה נכבה.
ודווקא בתוכנת פריימיר זה קורה!!!
בדיוק גם לי היה את אותו הודעות. וגם עכשיו פעם ב...זה עושה לי...
האם למשהו יש פתרון לזה???

• הוסף לסימניות
גם לי זה קרה כשהשתמשתי בתוכנת פריימר, אני גם עשיתי סרט וכל רגע המחשב נכבה לי...וזה כ"כ היה מעצבן שאתה רוצה לגמור עבודה וכל רגע זה נכבה.
ודווקא בתוכנת פריימיר זה קורה!!!
בדיוק גם לי היה את אותו הודעות. וגם עכשיו פעם ב...זה עושה לי...
האם למשהו יש פתרון לזה???

• הוסף לסימניות
אצלי זה לא קשור דוקא לפרמייר, זה קורה גם כשהתוכנות מכובות.
וחוץ מזה שזה לא סרט ראשון שאני עורכת בפרמייר ואף פעם לא קרה לי כזה דבר.

• הוסף לסימניות
זה לא אמור היה לפתוח את המסמכים שלי ..

אחרי ההודעות האלה מה קורה בדיוק? המחשב ממש נסגר או שפשוט נעלמים כמה דברים (לדוגמא, השורה למטה של ה "התחל" וכו' )

• הוסף לסימניות
ב"ה זה הסתדר
תודה רבה למי שעזר בפרטי
ולכל מי שניסה לעזור

תזכו למצוות

• הוסף לסימניות
אולי תכתבי פה מה עזר בסוף כדי שאם יש עוד אנשים שקורה להם יוכלו לפתור את הבעיה!

• הוסף לסימניות
גם לי זה קורה לעיתים, ואז אני עושה שחזור - כניסה ללוח הבקרה - שחזר- מבקשת לשחזר בתאריך של יום קודם והוא חוזר לעצמו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה