המחשב נכבה באמצע העבודה :(

• הוסף לסימניות
שלום,
כאשר אני עובדת על פוטושופ, המחשב עובד זמן מה ואז מופיע מסך כחול ונכבה (הוא מופיע לכמה שניות כך שאין לי מושג מה כתוב בו)
זה רק קורה בתוכנות כבדות כמו פוטושופ וכו'
מה יכולה להיות הבעיה?
יש לציין שזה מחשב שנקנה לפני כשנה וחצי, חדש.

מה עושים?
:(
תודה

• הוסף לסימניות
אולי אין לו מספיק איוורורו אז הוא מתחמם לרוב המערכות יש מנגנון הגנה מחום שהן פשוט מכבות את המחשב
מה הטמפרטורה של המעבד שלך?
אגב זאת תופעה שיש גם כשהוינדוס לא חוקי (אני לא בטוח בקשר למסך הכחול)

• הוסף לסימניות
במקום לנחש

תפעיל את המחשב תלחץ F8 ואז תבחר שלא יעשה RESTART אוטומטי.
בפעם הבאה המסך כחול ישאר ותוכל לראות מה גרם לבעיה...

• הוסף לסימניות
גם אני סובלת מאותה הבעיה, והיום היא החמירה... המחשב נכבה לא פחות מ-6 פעמים...
למחשב שלי אין שום בעיית אוורור, התוכנות כולן חוקיות, והוא די חדש.
עלי לציין שהמסך הכחול מופיע לי גם כשלא מופעלת תוכנה 'כבדה'.
הטכנאי טוען שזו בעיית חומרה, ושאם פירמוט לא יעזור, הוא ישלח אותו למעבדה.
:cool:

• הוסף לסימניות
סיבות עיקריות לבעיה הם משחת קירור יבשה או מאוורר דפוק...דרייבר בעייתי או תוכנה בעייתית.
לפני שרצים לפרמט רצוי לבדוק האם זה קורה גם במצב בטוח...

• הוסף לסימניות
אז אולי אנטי וירוס?
איזה אנטי וירוס יש לך?

• הוסף לסימניות
יש לנקות את המחשב מדי תקופה בשואב אבק. וכן מומלץ לעבוד בחדר עם מזגן פועל. סיבת הכיבוי הינו תוצאה מהתחממות המנוע בגלל הצטברות אבק על המאוררים ושאר החלקים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה