כללי המחשב נפטר

• פותח הנושא mbi
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
:(
לצערי הרב המשב שלי נהרס באופן פתאומי (בעיית חשמל כללית בבית שהרסה הרבבבבבה מכשירים).מצבי כרגע לא מאפשר לי לקנות את המחשב האידאלי לגרפיקאי.
יש המלצות למחשב הכי זול שיוכל להתאים ? כדאי יד 2?
למה אני צריכה לשים לב? על מה לא לוותר?
אשמח לעצות...
גם לגבי תוכנות- איפה מומלץ לקנות ומה המחיר. שנדע למה להתכונן....
תודה לכולם מראש!

• הוסף לסימניות
אה. וגם יש לי מי שיוכל לקנות לי בחו"ל. זה משתלם?
וגם לגבי התוכנות- זה בעייה?

• הוסף לסימניות
חפשי בפורום יד שניה, יש שם מחשב של הניק "קוביה" כמדומה לי, נראה לי שהמפרט מתאים...
המקום ימלא חסרונכם!

• הוסף לסימניות
ברוך דיין האמת

(זה מה שעלה לי מיד, בהתאמה לכותרת)

• הוסף לסימניות
יש ביטוח?

• הוסף לסימניות
כנראה רק הספק כח הלך.
מישהו בדק את זה?

• הוסף לסימניות
מן השמיים תנוחמו...
משתתפת בצערכם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;1239993:
כנראה רק הספק כח הלך.
מישהו בדק את זה?

ממליץ להתייעץ עם מומחה כמו פרסומון לפני שמפזרים כסף לכל הרוחות
ייתכן שהבעיה היא ברכיב חומרה קטן שניתן לתיקון

• הוסף לסימניות
אל תמהרי להספיד כל כך מהר

יכול להיות שזה רק מוות מוחי (ספק וכד')
אולי יהיה פה מקרה של מוות קליני

מחכים לכותרות עם בשורות טובות :p

• הוסף לסימניות
זה לאחר בדיקה של טכנאי

נכתב ע"י DESIGNIK;1240220:
יכול להיות שזה רק מוות מוחי (ספק וכד')
אולי יהיה פה מקרה של מוות קליני

מחכים לכותרות עם בשורות טובות :p

+ קניה של ספק חדש. אך לשווא....

• הוסף לסימניות
משתתפת בצערך...
קרה לי גם, קניתי מחשב חדש וחילקתי ל-36 תשלומים... (יוצא כ-200 ש"ח בחודש)

• הוסף לסימניות
אם התוכנות היו מותקנות גם על המחשב הישן, יש לך אפשרות להתקין אותן שוב (זה חלק מהרישיון). בנוסף, בקשי מאדובי שיעשו די-אקטיבציה לתוכנות שעל המחשב הישן, כדי "לפנות" את המספר הסיריאלי של התוכנה.
תנחומיי.
ואני מקווה שלפחות הכל היה מגובה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mbi;1240681:
+ קניה של ספק חדש. אך לשווא....

הסיכוי שהמחשב ספג "נזק רב מערכתי" הוא קטן, מלבד הספק מה שיכול ללכת הם הקבלים על לוח האם ובמקרה היותר גרוע רכיבים נוספים על לוח האם, הסיכוי שקפיצת המתח תגיע לרכיבים נוספים כגון כרטיס מסך ודיסק היא קלושה. ממליץ בכל אופן לפנות לבעל מקצוע ולנסות להחליף גם את לוח האם, בדרך כלל אם זה לא פותר את הבעיה לא תחוייבו על החלק אלא רק על הבדיקה. אם מדובר על מחשב גרפיקה הפתרון הזה יהיה הרבה יותר זול והרבה יותר מהיר.

• הוסף לסימניות
אני טכנאי מחשבים
מאוד מוזר שכל המחשב הלך מהפסקת חשמל זה כנראה או הלוח או הספק, (בהבה שמדובר במחשב נייח)
תפרטי יותר מה קורה כשמדליקים את המחשב ייתכן שמדובר בנזק של 200-500 שח
בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה