המחשב קופא באופן פתאומי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Avshalom05;1535194:
יתכן שיש איזה תוכנה שבדיוק סורקת את המחשב ומבצעת איחוי ריג'סטרי
נדמה לי שהתוכנה הזו (Glary Utilities) עושה את זה
האם זה מותקן אצלך???

לא ידוע לי

• הוסף לסימניות
תכנסי לווינדוס לוגס. לחיצה ימנית> לשמור בשם, ולהעלות לכאן.

• הוסף לסימניות
מקפיצה
המחשב מוציא אותי מדעתי!!!
קפא לי היום 5 פעמים!!!
מעניין הוא שהמוזיקה שפועלת ממשיכה ושאר המקשים הכל מת :mad:

• הוסף לסימניות
אולי בסה"כ הUSB'ים מתנתקים?
באיזה חיבור המקלדת והעכבר? הייתי ממליץ לנסות להחליף אחד מהם לחיבור ישן PS2.
ולדוק כשזה קופא האם גם העכבר וגם המקלדת קפאו.

אגב, כתבתי לך להעלות יומן רישום ולא העלית.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;1562376:
אולי בסה"כ הUSB'ים מתנתקים?
באיזה חיבור המקלדת והעכבר? הייתי ממליץ לנסות להחליף אחד מהם לחיבור ישן PS2.
ולדוק כשזה קופא האם גם העכבר וגם המקלדת קפאו.

אגב, כתבתי לך להעלות יומן רישום ולא העלית.
כתמיד אתם נרתמים ראשונים לעזרה

מה זה החיבור הישן PS2?
לא בדיוק הבנתי מה להעלות ויתכן באמת שזה ה-USB כי לפעמים לפני שזה קופא נשמע הצליל כמו שמחברים משהו למחשב
בפעם הבאה [שלא יקרה...] אנסה לשנות את הכניסות ונראה מה קורה
תודה!!!

• הוסף לסימניות
מעדכנת:
אחרי ששוב קרה החלפתי את הכניסה והכל עובד
כמה פשוט... :eek:

• הוסף לסימניות
החברה' כאן מקסימים!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה