דרוש מידע המטען חם! מה עושים?

• הוסף לסימניות
שלום וברכה, רכשתי לאחרונה [לפני שבועיים בערך] מחשב נייד, וביחד עם המחשב הגיע מכשיר קטן שמחבר את המחשב לאינטרנט [אני לא יודע איך קוראים למכשיר.] והמוכר בחנות אמר לי להשתמש עם מטען של 1 אמפר, וזה מה שעשיתי.[אני מטעין רק אם ראש מטען של 1 אמפר.]
הבעיה היא שבימים האחרונים כל פעם שאני מטעין את המכשיר, תוך כמה דקות הראש מטען ניהיה ממש חם ,הלכתי לחנות [לא איפה שקניתי את המחשב] והמוכר אמר לי שזה לא טוב, ובדרך כלל הבעיה היא בראש של המטען ,ואז קניתי ראש מטען חדש,גם כן 1 אמפר,
אלא שגם אם המטען החדש [וגם החלפתי כבל] שוב המטען מתחמם.
אשמח לשמוע את דעתכם: האם זו בעיה? ומה אני צריך לעשות?
תודה רבה וכל טוב

• הוסף לסימניות
שלום וברכה, רכשתי לאחרונה [לפני שבועיים בערך] מחשב נייד, וביחד עם המחשב הגיע מכשיר קטן שמחבר את המחשב לאינטרנט [אני לא יודע איך קוראים למכשיר.] והמוכר בחנות אמר לי להשתמש עם מטען של 1 אמפר, וזה מה שעשיתי.[אני מטעין רק אם ראש מטען של 1 אמפר.]
הבעיה היא שבימים האחרונים כל פעם שאני מטעין את המכשיר, תוך כמה דקות הראש מטען ניהיה ממש חם ,הלכתי לחנות [לא איפה שקניתי את המחשב] והמוכר אמר לי שזה לא טוב, ובדרך כלל הבעיה היא בראש של המטען ,ואז קניתי ראש מטען חדש,גם כן 1 אמפר,
אלא שגם אם המטען החדש [וגם החלפתי כבל] שוב המטען מתחמם.
אשמח לשמוע את דעתכם: האם זו בעיה? ומה אני צריך לעשות?
תודה רבה וכל טוב
אולי הבעיה בתקע.
הוא מתחמם רק כשמכניסים את הכבל הזה או בכללי?
בכל מקרה,

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה