מצטרף, גם לי זה לא עובד כבר למעלה מחודש, ושמעתי מעוד שזה לא עובד להם, ואחרי שמתרגלים לזה זה מה זה קשה...........כבר כמה שבועות שמיזפון לא עובד
הוא לא נותן להקיש מספר כדי לזהות מי התקשר
למישהו זה כן עבד??
או שאולי יש מספר אחר כדי לזהות מספר טלפון?
אני לא ממש מצליחה להסתדר עם זה.יש באתר משהו דומה
![]()
Truecaller – Identify Unknown Callers & Block Spam Calls
Truecaller helps you identify unknown numbers, block spam calls and messages, and stay protected from fraud. Trusted by millions for smarter, safer communication.www.truecaller.com
את נכנסת לשם ומקלידה את מספר הטלפון.אני לא ממש מצליחה להסתדר עם זה.
אפשר אולי לקבל הוראות הפעלה?
ניסיתיאת נכנסת לשם ומקלידה את מספר הטלפון.
רוצה לתת לי מספר?ניסיתי
אבל הוא משם מה לא מחפש לי אותו...
תנסי עלרוצה לתת לי מספר?
תנסי על 0583238016
לא הבנתי
הוא כן.לא הבנתי
הוא לא כותב של מי המספר...
חשבתי שהוא אומר של מי המספר...הוא כן.
הוא כותב לפי הכינו הכי אמיתי שזה שמור בפלאפונים של אנשים.
מה חשבת?
אולי צריך לזה חשבון שם.חשבתי שהוא אומר של מי המספר...
למה אני לא מצליחה להגיע לדף הזה?
תודהאולי צריך לזה חשבון שם.
הוא אומר של מי המספר.
אני כתבתי את שלי והא כותב לי מי אני.
זה מתבסס על מנועי חיפוש של אנשים באנשי קשר (הסבר מעניין ששמעתי לראשונה על בוריו בשיעור SQL....)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים