- הוסף לסימניות
עכשיו אני רואה שהמחיר השתנה ל-80 ש"ח לשנה.איך עשית את זה?
לפני כמה שנים כששדרגתי היה מסלול 20$ לשנה, ויורד לי אוטומטי אותו סכום כל שנה.
לדעתי גם 80 ש"ח זה שווה מאד
אם שאלת על דף נחיתה וכו', עושים את זה דרך google one.
עכשיו אני רואה שהמחיר השתנה ל-80 ש"ח לשנה.איך עשית את זה?
@כביש 6 - על קיצורי דרך משלמים אגרה...[הבהרה קטנה מראש: אני יודע על כך אשכולות רבים כאן אבל זה חשוב לי לפתוח את הנושא]
המייל שלי כבר מלא 94%
האם יש אפשרות מעשית להגדיר שכל מייל שמגיע אלי, יגיע אוטומטית למייל נוסף,
אח''כ אמחק מהמייל הרגיל שלי מיילים,
והמיילים יישמרו במייל הפיקטיבי שאפתח בשביל כך?
או שזה מידי מסובך ולא מעשי?
כמו''כ האם יש אפשרות שיגיע למייל הפיקטיביות גם כן מיילים קודמים שיש לי, או שרק מיילים חדשים יכולים לשייך למייל הנוסף?
תודה.
אפשר הסבר איך זה עובד? לא הבנתי איך עושים את זהאיך מתחילים או מפסיקים לשתף את נפח האחסון עם הקבוצה המשפחתית - Android - Google One עזרה
רוצים לאפשר לאחרים להשתמש בנפח האחסון שלכם ב-Google One? כדאי לנסות את השיתוף המשפחתי ב-Google One. כל החברים בקבוצה המשפחתית ב-Google One יכולים לראות בכמה נפח אחסון משותף הם משתמשים. הקבצים שלכם לאsupport.google.com
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים