המייל של "פרוג"

• הוסף לסימניות
גם אני, תודה!

• הוסף לסימניות
האם אפשר לקבל סיסמה ושם משתמש לכתובת <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> תודה

• הוסף לסימניות
אני גם מאוד נהניתי מהמייל עד שהוחלפה הסיסמה. אשמח לקבל את הסיסמה

• הוסף לסימניות
אפשר גם לקבל?
מישהו ממי שביקש היום קיבל?
אולי צריך לפנות בהודעה פרטית אל אברהם?
תודה

• הוסף לסימניות
אין לי את הסיסמא
מישהו שוב שינה אותה

• הוסף לסימניות
סיסמא

אפשר את הסיסמא?

• הוסף לסימניות
אמור להיות לי את הכתובת ואת הסיסמה באיזשהו מקום...
אבל אני לא זוכר, אם אפשר לתת לי.
תודה

• הוסף לסימניות
שמעתי על זה בעבר, אבל כרגע אני לא זוכר לא את הכתובת וודאי שלא את הסיסמא, מי שיודע אשמח לקבל את הפרטים באישי או למייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
עבר עליו הכלח.

עבר זמנו.... חבל!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אולפן הפקות;815927:
סליחה על הבורות,
אפשר לדעת למה משמש המייל של פרוג?

למה שימש התכוונת?

פעם פעם היתה איזושהי בעיה שלא היה ניתן להעלות קבצים מצורפים. אז מישהו/י לקח/ה יוזמה, ופתח את המייל ושלחו לשם את הקבצים.
עכשיו הבעיה תוקנה, אבל עדיין המייל הזה זכור לטוב... אבל, יש מישהו שיש לו הנאה לא לתת לנו גישה לחומר שם, והוא משנה את הסיסמא פעם אחר פעם...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה