עזרה המכה השלישית... הצילו!

• הוסף לסימניות
, וברור לי שהם מיובאים, כי ביתי מתהדרת בשיער בהיר, והחברה בשחור פחם, הכינים משתדלות להתאים עצמן לסביבה, אז יש לה שחורות....

כבר שמעתי על אמא שטענה שהכינים לא מהבת שלה כי הן "בלונדיניות". ולכן עד שלא ימצאו את המקור היא לא טורחת לנקות :eek:
לידיעתך - צבע הכינה מושפע אך ורק משעת האכילה האחרונה שלה . כינה שחורה = מלאה בדם הראש = ארוחה קרובה. כינה בהירה = בטן ריקה.

• הוסף לסימניות
איך אף אחד לא כתב כאן???
שמן רוזמרין...
כל יום אחרי מסרק סמיך כמה טיפות שמן רוזמרין על השיער
והכינים לא באות יותר... בדוק!!!

• הוסף לסימניות
איך אף אחד לא כתב כאן???
שמן רוזמרין...
כל יום אחרי מסרק סמיך כמה טיפות שמן רוזמרין על השיער
והכינים לא באות יותר... בדוק!!!
הכינים בורחות אבל גם החברות...

• הוסף לסימניות
מענין אם שמתם לב.
המסרקים החדשים שקניתי של אסוס 2000 לא טובים כמו הישנים והרבה יותר קשה להוציא כינים.
נתקלתם בתופעה הזאת?
באמת שמתי לב שהשיניים לא מחוספסות כמו פעם.
חשבתי שאולי זה חיקוי אז קניתי בבית מרקחת ובדקתי שזה המקורי וקרה לי אותו דבר.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הדרין ברור
זה עוזר לתמיד (אני שולחת את הילדה לגן עם ההדרין בבוקר ושוטפת לה את זה בערב שישפיע חזק לא חזרו הכינים מלפני שנה!!!)
וגם מתיר קשרים
אז אני שמה את זה גם כשאין כינים

• הוסף לסימניות
הדרין ברור
זה עוזר לתמיד (אני שולחת את הילדה לגן עם ההדרין בבוקר ושוטפת לה את זה בערב שישפיע חזק לא חזרו הכינים מלפני שנה!!!)
וגם מתיר קשרים
אז אני שמה את זה גם כשאין כינים
ומה לגבי הריח?
והשומניות שנשארת על השיער?

• הוסף לסימניות
כבר שמעתי על אמא שטענה שהכינים לא מהבת שלה כי הן "בלונדיניות". ולכן עד שלא ימצאו את המקור היא לא טורחת לנקות :eek:
לידיעתך - צבע הכינה מושפע אך ורק משעת האכילה האחרונה שלה . כינה שחורה = מלאה בדם הראש = ארוחה קרובה. כינה בהירה = בטן ריקה.
עובדות בשטח
לילדים הבלונדיניים אצלינו כינים שקופות ולילדים הכהים כינים שחורות כפחם

• הוסף לסימניות
מענין אם שמתם לב.
המסרקים החדשים שקניתי של אסוס 2000 לא טובים כמו הישנים והרבה יותר קשה להוציא כינים.
נתקלתם בתופעה הזאת?
באמת שמתי לב שהשיניים לא מחוספסות כמו פעם.
חשבתי שאולי זה חיקוי אז קניתי בבית מרקחת ובדקתי שזה המקורי וקרה לי אותו דבר.

קניתי לאחרונה בשאול תמרוקים ב49.9
לאחר שהחיקוי שהזמנתי מאלי אקספרס נשבר..
ולא שמתי לב לשינוי.

• הוסף לסימניות
ביום שאני מזהה אחד, הילד מסתפר (לא חובה), נכנס למקלחת
ואחרי חפיפה מסורק בלי הפסקה ולא יוצא משם עד שהמסרק יוצא נקי לגמרי.
יש לשים לב לקנות מסרק של חברה איכותית בלבד!
המלצה מנסיון רב: רק ASSY 2000 (יקר אבל שווה)
בדוק.
החלפת מצעים וישר למכונה של הרתחה!!!

• הוסף לסימניות
עובדות בשטח
לילדים הבלונדיניים אצלינו כינים שקופות ולילדים הכהים כינים שחורות כפחם

ואצלינו עובדה בשטח: לילדים הבלונדינים כינים שחורות כפחם ולכהים כינים בלונדיניות...

המידע שכתבתי לעיל הינו מידע בדוק .

• הוסף לסימניות
ואצלינו עובדה בשטח: לילדים הבלונדינים כינים שחורות כפחם ולכהים כינים בלונדיניות...

המידע שכתבתי לעיל הינו מידע בדוק .
ממש מוזר.
אז אולי הילדים שלך נדבקו??? לא חשבת על זה?

• הוסף לסימניות
ממש מוזר.
אז אולי הילדים שלך נדבקו??? לא חשבת על זה?

כל ילד נדבק ממישהו.
הכינים לא נוצרות באוויר.
מניחה שהילדים הבהירים של ההיא לעיל לא באו אך ורק מראשים בהירים ...
והכהים במשפחה לא נדבקו רק מכהים...

הכינים הקטנטנות שללא ספק בקעו בראשה של ביתי הכהה להפליא - היו בחלקן בהירות להפליא ובחלקן כהות.

לא המצאתי את הקשר בין צבע הכינה לשעת מציצת הדם האחרונה - הוא מדעי.

מאתר קופת חולים כללית:

כינה, נא להכיר
כינת הראש היא חרק טפיל הנמצא על בני אדם בלבד. הכינה חיה על ראש האדם במשך כל מחזור חייה וניזונה מדם שאותו היא מוצצת על ידי ניקוב עור הראש 5-4 פעמים ביום.

אורך הכינה תלוי בהתפתחותה, ונע בין 1 ל-3 מ"מ. צבעה משתנה בהתאם למשך הזמן שעבר מאז ארוחתה האחרונה, ויכול להיות אפור, חום או אדום. ביצת הכינה מבריקה, צורתה סגלגלה וצבעה חום צהוב. בדרך כלל מטילה נקבת הכינה את ביציה בבסיס השיער במרחק של כ-3 מ"מ מעור הראש.

• הוסף לסימניות
כינה, נא להכיר
כינת הראש היא חרק טפיל הנמצא על בני אדם בלבד. הכינה חיה על ראש האדם במשך כל מחזור חייה וניזונה מדם שאותו היא מוצצת על ידי ניקוב עור הראש 5-4 פעמים ביום.

אורך הכינה תלוי בהתפתחותה, ונע בין 1 ל-3 מ"מ. צבעה משתנה בהתאם למשך הזמן שעבר מאז ארוחתה האחרונה, ויכול להיות אפור, חום או אדום. ביצת הכינה מבריקה, צורתה סגלגלה וצבעה חום צהוב. בדרך כלל מטילה נקבת הכינה את ביציה בבסיס השיער במרחק של כ-3 מ"מ מעור הראש.
איכסס תיאור דוחה:eek:
רק אותי?:confused:

• הוסף לסימניות
לגבי הריח- להדרין אין ריח
לגבי השומניות שווה לי יום אחד שלם ילדה עם שיער שומני ושקט לשנה שלמה....

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הדרך הכי טובה, לסרק בעקביות מידי יום,
יש לי מלאי תכשירים בארון (נראה לי כבר עבר תאריך התפוגה שלהם)
ואצל הילדים שלי חלק משיגרת הרחצה היא לגשת אלי אחרי היציאה מהמקלחת,
יום יום, כמובן רק עם אסי 2000, מידי פעם מוצאים אחד או שניים ולא יותר,
לוקח מספר דקות בודדות. קשה אבל שווה, אחרת לא משתלטים והחומרים סתם לא בריאים, ולא תמיד עוזרים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה