המכות שהולך אצלנו

• הוסף לסימניות
ציורים ישניםם, ככה צירתי פעם?:eek: (ועוד חשבתי שזה מושלם)
אם יהיה זמן אי פעם, אולי אצייר את זה שוב:rolleyes:

קבצים מצורפים

• 1.jpg
    1.6 MB · צפיות: 20
  • 2.jpg
    1.6 MB · צפיות: 15
  • 3.jpg
    1.6 MB · צפיות: 16
  • 4.jpg
    2 MB · צפיות: 23
  • 5.jpg
    1.9 MB · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
"חשבת שזה יפה" ???????
את מוכשרת ברמות אני מקווה שאת עושה משהו עם הכישרון הזה!

• הוסף לסימניות
צחקתי :)

• הוסף לסימניות
חמוווווד! אחד החזקים!

• הוסף לסימניות
חחח אהבתי...

• הוסף לסימניות
הי, תודה לכולם:)
נכתב ע"י נועוש;2513111:
"חשבת שזה יפה" ???????
את מוכשרת ברמות אני מקווה שאת עושה משהו עם הכישרון הזה!
אממ, תודה הסמקתי, אבל סתם כך תמיד זה ככה כשמסתכלים על דברים ישנים ופתאום מגלים שאין פרופרציות... העלתי נטו בשביל הרעיון (אגב, אנחנו מכירות?)

• הוסף לסימניות
חזק! ממש אהבתי.
חוץ מהציורים והצביעה המדהימים, ההומור והרעיונות שלך - סוף!
ואם לטענתך זה מיושן, אז סקרנת - מחכה לראות יצירות מעודכנות שלך (:

• הוסף לסימניות
וואו! אהבתי!
את ממש אלופה!
ונראה לי שאנחנו מכירות מאיפה שהוא;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ShirliVdb;2515058:
חזק! ממש אהבתי.
חוץ מהציורים והצביעה המדהימים, ההומור והרעיונות שלך - סוף!
ואם לטענתך זה מיושן, אז סקרנת - מחכה לראות יצירות מעודכנות שלך (:

הי, חכי, לא יפה להגיד לי את זה בערב פסח, עוד נעשה אתזה :cool:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה