מאיזה חברה קנית,קניתי בארץ ב900 שח ממש טובה
אחרי זה חברה ביקשה לבדוק אם יש באלי אקספרס וקניתי לה ב70 שח!!!!
היא אומרת שעושה את העבודה אותו דבר לא ניסיתי את שלה אבל היא ניסתה את שלי....
אני צריכה מכונה מקצועית,קוולטי נייל דיזיין.
אבל לא שווה את ההשקעה.
תזמיני מאלי אקספרס
אני בזמנו רציתי את של cnd זה מה שיש למניקוריסטיות אבל החברה שכותבת שהיא מוכרת אמרה לי שחסר במלאי והביאה לי את זה במום היא הטיחה שזה אותו איכות אבל זה נראה פחות מקצועי אבל עושה עבודה יפה יש לי כבר שנה וממש מרוצה.
מכונה מאלי אקספרס מתאימה למניקוריסטית?קוולטי נייל דיזיין.
אבל לא שווה את ההשקעה.
תזמיני מאלי אקספרס
אני בזמנו רציתי את של cnd זה מה שיש למניקוריסטיות אבל החברה שכותבת שהיא מוכרת אמרה לי שחסר במלאי והביאה לי את זה במום היא הטיחה שזה אותו איכות אבל זה נראה פחות מקצועי אבל עושה עבודה יפה יש לי כבר שנה וממש מרוצה.
חשבתי שזה לשימוש פרטי....מכונה מאלי אקספרס מתאימה למניקוריסטית?
זה לא קצת חלש?
חשבתי לקנות מאלי אקספרס,
אבל אני פוחדת שזה לא מקצועי ברמה הנדרשת למניקוריסטית
שמעת אולי על חברת סטרונג?חשבתי שזה לשימוש פרטי....
אז יש את של cnd שהן מעולות יש להם גם לקים איכותיים.
טוב,שמעת אולי על חברת סטרונג?
חברה שלי הציעה לי לקנות את דגם סאן שלהם.
את מכירה אולי?
קניתי בארץ ב900 שח ממש טובה
אחרי זה חברה ביקשה לבדוק אם יש באלי אקספרס וקניתי לה ב70 שח!!!!
היא אומרת שעושה את העבודה אותו דבר לא ניסיתי את שלה אבל היא ניסתה את שלי....
אני צריכה מכונה מקצועית,למה 70?קניתי בעליארספרס ב-30 בערך.... לא זוכרת בדיוק.
עושה אחלה עבודה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים