דרוש מידע המלצה לגריל גז איכותי ולא מאוד יקר

• הוסף לסימניות
אנחנו רוצים לקנות מתנה לאבא שלי גריל גז לחצר, ומחפשים משהו איכותי שיחזיק מעמד לאורך הרבה זמן,
אבל די מוגבלים בתקציב. מחפשת משהו בתחום של עד 2000, 2500 גג.
אני לא מחפשת שיכלולים מיוחדים, ולא מטבח חוץ קומפלט. רק גריל שמיועד לצלייה של בשר, שיחסוך את העמידה המתישה מעל המנגל.
אני אשמח אם תוכלו להמליץ לי על גריל גז כזה, עדיף מניסיון.
או לפחות לכוון אותי שאני אדע מה לחפש, אילו פרמטרים יותר חשובים ואילו פחות ואפשר להתפשר עליהם כדי להגיע למחיר נמוך יותר, כי אני לא מבינה בזה בכלל...
תודה!

• הוסף לסימניות
מישהו מכיר את הגרילים של חברת sonab?
ראיתי שהם יחסית מהזולים בשוק.
האם זה בא על חשבון האיכות?

• הוסף לסימניות
של חברת Coleman
גריל גז מעולה! במחירים שציינת אפשר לקנות גריל גז של שני מבערים. ההורים שלי קנו והם ממש מרוצים. וגם אנחנו האורחים :D

• הוסף לסימניות
הגרילים של חברת Coleman יקרים מאוד. זה מותג ידוע והמחירים בהתאם.
כמו שכתבתי, אני מחפשת משהו באיזור ה-2000 ש"ח, ולא צריכה דווקא מותג ידוע, אלא גריל איכותי שמתאים למשפחה לא מאוד גדולה שאוהבת לעשות על האש מדי פעם.

עריכה: עכשיו אני רואה שכתבת שיש להם גרילים במחיר שציינתי עם שני מבערים. אבל לפי מה שהצלחתי להבין שני מבערים זה לא מספיק יעיל ולא מאפשר צליה של כמות גדולה של בשר בזמן קצר

• הוסף לסימניות
מכיר מישהו שקנה ותלה בו הרבה ציפיות (המשפחה מאד אוהבת על האש), והיו מאד מאוכזבים, זה לא חימם ברמה של מנגל טוב, והטעם היה סטנדרטי. אולי קנו משהו פשוט.

• הוסף לסימניות
ההורים שלי מארחים כמות נכבדה של אנשים למנגל, וצולים המון בשר... כתבת שאתם משפחה לא גדולה שאוהבת לעשות על האש מידי פעם ולכן זה לגמרי מספק. לא שיש לי אצלם אחוזים ;)
וגם צריך לדעת זה לא נותן טעם כמו של מנגל פחמים

• הוסף לסימניות
ההורים שלי מארחים כמות נכבדה של אנשים למנגל, וצולים המון בשר... כתבת שאתם משפחה לא גדולה שאוהבת לעשות על האש מידי פעם ולכן זה לגמרי מספק. לא שיש לי אצלם אחוזים ;)
וגם צריך לדעת זה לא נותן טעם כמו של מנגל פחמים

ויש להם גריל של שני מבערים?

• הוסף לסימניות
אני קניתי לבעלי משהו מהמם והוא נהנה מזה ברמות זה לא ממש גריל גז אלא מנגל שעובד על בלוני גז התעסקות קלה וטעם של מנגל ממש
זה עלה סה"כ 250 שח והוא נהנה מזה ברמותתתתתתת

• הוסף לסימניות
יש לוובר את המכשיר הזה
פצצה של מכשיר הרבה יותר טוב משל חברות אחרות באותו סדר גודל של מחיר.
מכירה כמה שיש להם אותו ומרוצים מאד!!

• הוסף לסימניות
אני קניתי לבעלי משהו מהמם והוא נהנה מזה ברמות זה לא ממש גריל גז אלא מנגל שעובד על בלוני גז התעסקות קלה וטעם של מנגל ממש
מענין לראות תמונה ופרטים מדוייקים איך זה נקרא כמה עולה וכו

• הוסף לסימניות
יש לוובר את המכשיר הזה
פצצה של מכשיר הרבה יותר טוב משל חברות אחרות באותו סדר גודל של מחיר.
מכירה כמה שיש להם אותו ומרוצים מאד!!

אכן הגרילים של וובר מסדרה Q מעולים ומומלצים.
יש גם זולים יותר באותה סדרה, מתחיל מ-1300 ש"ח.

ויש אפילו חשמלי תואם בדיוק, Q2400, בסביבות 1700 ש"ח.

• הוסף לסימניות
אכן הגרילים של וובר מסדרה Q מעולים ומומלצים.
יש גם זולים יותר באותה סדרה, מתחיל מ-1300 ש"ח.

ויש אפילו חשמלי תואם בדיוק, Q2400, בסביבות 1700 ש"ח.
לא יודעת למה, אבל זה לא המראה הקלאסי של גריל גז שאני מכירה.
גריל גז לא נראה כמו קופסה מרובעת עם כנפיים כאלה מהצד?

• הוסף לסימניות
האם זה המוצר הזה?
האש לא שורפת את הבשר/עוף?
כל כמה זמן צריך להחליף מיכל גז?
גריל.jpg

• הוסף לסימניות
האם זה המוצר הזה?
האש לא שורפת את הבשר/עוף?
כל כמה זמן צריך להחליף מיכל גז?
צפה בקובץ המצורף 1347592
כן זה המוצר הזה
מוצר מעולה
מתנהג כמנגל רגיל לכל דבר
אש לא שורפת את הבשר/עוף
המיכלי גז מספיקים ל5 6 פעמים
(הפשוטים של ה10 שח) או יותר אם זה לשימוש זוגי

• הוסף לסימניות
יש את המכשיר הזה של חברה שהמליצו עליה כאן אבל אני לא מכיר אותו, אני יכול להזמין אם תרצו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה