כללי המלצה להדפסה

• פותח הנושא maya
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מישהו יכול להמליץ לי בבקשה על חומר קרטון או סוג של נייר חזק להדפסת משחק רביעיות
וגם על מקום ששם אפשר לעשות זא
שלחתי דוגמא של המשחק

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 388 · צפיות: 19
  • 83769.jpg
    KB 239.1 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
אני ממש לא יודעת אבל זה ניראה מקסים אני רוצה אחד כזה אחרי שזה מוכן....

• הוסף לסימניות
אני הדפסתי בדפוס שביד, הוא שם לקה על נייר כרומו עבה ויצא מעולה!
ממליצה מאוד

• הוסף לסימניות
איפה זה דפוס שביד ?
יש לך פרטים ? הם עושים גם הדפסות דו צדדיות ?

• הוסף לסימניות
כן ברח' זבוטינסקי בב"ב
האחראי זה גלעד0527625797
,
איפה יהיה ניתן להשיג אחכ את הקלפים?

• הוסף לסימניות
זה אמור להיות מוצג בתערוכה של "סיעור מוחות" בבניני האומה יהיה דוכן של משחקים וחברות משחקים שונות יבואו ויבחרו להם ...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י maya;277997:
זה אמור להיות מוצג בתערוכה של "סיעור מוחות" בבניני האומה יהיה דוכן של משחקים וחברות משחקים שונות יבואו ויבחרו להם ...

מתי התערוכה הזו צפויה להתקיים? אשמח לשמוע פרטים...
:)

• הוסף לסימניות
את יכולה לנסות "דפוס עימנואל"
039424000

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה