דרוש מידע המלצה לחנות רהיטים

• הוסף לסימניות
שלום וברכה
אנחנו לפני כניסה לדירה חדשה
וצריכים לרהט חדר שינה
אשמח לקבל אינפורמציה והמלצות
על רהיטי שוהם ורהיטי ויזל
תודה רבהה

• הוסף לסימניות
עשינו לאחרונה ביבנה 4 וגם אחותי עשתה שם מאדדד מרוצים

• הוסף לסימניות
אני יצאתי מאד מרוצה - הייתי מופתעת אפילו הייתי בטוחה שיצא לי יותר יקר

• הוסף לסימניות
היי,
אשמח להמלצה לחנות רהיטים מומלצת או נגר פרטי לריהוט הבית במחירים יותר זולים מהשוק ובאיכות טובה
תודה

• הוסף לסימניות
נשמח לעמוד לשירותכם
באופן כללי יש לדעת
כולנו רוצים הכי טוב , הכי יפה , והכי זול
בדרך כלל נצטרך לוותר על משהו מבינהם
יש סיבה להפרשי מחירים בין המוצרים , אם בחומר , בפרזול ועוד
כדוגמא ארון סטנדרט 1.60מסנדויץ יכול להיות הפרש של מאות שקלים באותה חנות בין יצרן אחד לשני

• הוסף לסימניות
הכי זול ברהיטים ומבחר הכי גדול טיב הרהיט רחוב ההעברה 18 0527673436 זה חנות שנהנינו מאד קנינו הכל שם שווה לנסות

• הוסף לסימניות
אני ממליץ מאד על רהיטי ברגיג בבני ברק (שירות מיוחד ואישי קובעים לך תור..)
מחירים יותר זולים ממליץ ממש בחום!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה