דרוש מידע המלצה לטיולון המושלם

• הוסף לסימניות
בוקר טוב,
אשמח לעזרתכם:
מתלבטת מאד איזה טיולון לרכוש, חשוב לי שיתאים מגיל לידה, חזק, מתקפל בקלות, נשלף לכביסה, נוסע בצורה חלקה וקלה גם לאחר זמן רב של שימוש, וכמובן גגון גדול (לא מרושת חלקית) שנותן באמת צל !

אשמח לקבל ביקורות מניסיון אישי לטיולונים האלה,

1. MINU של UPPAbaby
2. zippy של moona
3. המילטון של Circle
4. TRVL של Nuva

או לקבל המלצות נוספות לטיולונים שעונים על הדרישות הנ"ל

• הוסף לסימניות
יש לי את המילטון של Circle
היא קלה ונוחה מתקפלת בקלות אבל יש עגלות שראיתי שמתקפלות ליותר קטן
נוסעת יציב מאוד, גלגלים לא קטנים ולא גדולים
הצללה ללא רשת

לא הייתי שמה שם תינוק מגיל לידה

• הוסף לסימניות
ממתי טיולון הוא מגיל לידה?

• הוסף לסימניות
תחוסו על הילד שלכם ותקנו לו עגלת תינוק נורמלית
טיולון או עגלה לא מסיבית זה כמו רכב טרנטה על סלעים
הילד חוטף כל הזמן בומבות בראש מהקפיצות

• הוסף לסימניות
אני קניתי טיולון ספורט ליין ויפר לפני 4 שנים לתינוק מגיל לידה
שכיבה מלאה-180 מעלות
סל ענק
הצללה מלאה
מתקפל די קטן ביד אחת
נפתח ביד אחת
ידית אחת
נוסע חלק
פגוש מובנה
נוסע בקלות
נשלף לכביסה

החסרון היחיד, כשיש תינוק בן יומו, א"א להעמיס עליו את כל הבית בתיק על הידית (רק בסל)

• הוסף לסימניות
לא התכוונתי לשים בטיולון תינוק בן יומו, אלא תינוק בן 4 חודשים.
לגבי המילטון של סירקל- האם הגגון עושה מספיק צל גם בשכיבה?

והאם יש בקהל משהי שמכירה את uppababy ששם הגגון נראה גדול יותר?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה