המלצה לכרטיס מסך לעריכה

• פותח הנושא Desp
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
בס"ד
שלום
היה לי כרטיס מסך quadro 4000 ששימש אותי במשך 5 שנים לפרימייר ואפטר ועוד תוכנת גרפיקה ופתאום החליט לשבור חיים... יש לי לוח אם asus p8z68_v pro
אשמח להמלצה על כרטיס מסך חזק שיוכל לרנדר בקלות מבלי לקרוע את הכיס...
תודה רבה.

• הוסף לסימניות
כן פחות או יותר כי לא הכרתי משהו אחר..אבל המחיר שלו יקר מאוד!
וגם לדעתי זה מוגזם שאחרי 5 שנים הולך כרטיס מסך למחשב מתוחזק היטב כולל ניקיון אבק אחת לכמה חודשים...

• הוסף לסימניות
תראה, ה Quadro הוא מצויין, וזה שהוא אחרי כמה שנים נפטר זה סיפור קצת אחר, מה התקציב ?

• הוסף לסימניות
לא רוצה משהו יקר...
מה התקציב של כרטיס מסך שיוכל לשמש אותי לרינדורים?
מה הסדר גודל של משהו יעיל ואמין?

• הוסף לסימניות
יש כמה דגמים של Quadro 4000 - איזה בדיוק היה לך ?

• הוסף לסימניות
PNY quadro 4000
זה מה שאני רואה שרשום על הכרטיס ...

• הוסף לסימניות
תנסה לבדוק דגם מדוייק, אולי תצלם איזשהי מדבקה ?
זוכר כמה עלה לך ?

• הוסף לסימניות
השארתי לך הודעה בפרטי...
אין בכללי כרטיס מסך מומלץ לעורכי וידאו?
כמובן על פי מדרגות התקציב...

• הוסף לסימניות
זה יקח שעות להסביר את כל השיקולים
זה מאוד משנה באיזה תוכנה אתה עובד ובאיזה גירסה ובאיזה רוזלוציה וכן הלאה, אם תתן יותר פרטים אוכל להמליץ יותר.

רק שתדע שאפשר להשיג כרטיס QUADRO בחצי מחיר אם יודעים איך.
אני מוכר בדכ את ה K4000 באיזור ה1800 שח כשהמחיר בזאפ הוא מעל 4000.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה