המלצה למאפרת כלה

• הוסף לסימניות
אני מחפשת מאפרת כלה בירושלים, מקצועית שמאפרת טבעי בלי צבעים וקישקושים
אשמח לקבל המלצות.

תודה רבה!:)

• הוסף לסימניות
אפרת בנג'י 02-5382398
מקסימה! עדינה! מומלצת במיוחד.

• הוסף לסימניות
אני ממליצה מאד על אסתי דרוק.
מאפרת עדין ומלכותי מאד.
02-5711440

• הוסף לסימניות
המלצה חמה מאוד מאוד מאוד!

טובה רוזנפלד מירושלים.
טלפון: 050-4112452 / 050-6238400

מלבד זה שהיא אשת מקצוע מובחרת, שמאפרת עדין וטבעי (ממש טבעי!) מאוד וכן עמיד ואיכותי (ממש עמיד!)
היא גם אשה נעימה ואיכפתית, לא לחוצה אבל זריזה. בקיצור, משהו מיוחד!

• הוסף לסימניות
תשמעי, ניסיתי כבר רבות (גם מאלו שהוזכרו כאן) לא מצאתי טובה מזו שהזכרתי קודם. בלי שום אינטרסים, רק על סמך ניסיון. (חוצמזה שהיא אשת אברך חשוב ובעלת משפחה, ישרה, עדינה וצדיקה באמת)

• הוסף לסימניות
רחלי שטראוס:
052-5640776

מאפרת מקסימה ונעימה, מוכשרת מאוד. איפרה אותי מקסים ביום החתונה שלי, והאיפור החזיק מעמד ממש עד סוף החתונה. אם את רוצה, אני מוכנה לשלוח בפרטי תמונה.

• הוסף לסימניות
ממליצה גם על אסתי דרוק, נהדרת ומתאימה את עצמה לדרישות

• הוסף לסימניות
נעמי - 0527604991

מעולה, מאפרת עדין וטבעי, איפרה אותנו כבר ב-3 ארועים וקיבלנו פול מחמאות...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה