המלצה למדפסת

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל המלצה למדפסת דיסקים ואיפה הכי כדאי לקנות

תודה

• הוסף לסימניות
גם אני מצטרפת לשאלה..:)

• הוסף לסימניות
המלצה מדפסת דיסקים

נכתב ע"י nomi;2034460:
אשמח לקבל המלצה למדפסת דיסקים ואיפה הכי כדאי לקנות

תודה
יש לי canon ip7250 מומלץ יש לי מס' מדפסות כאלו, ואני רוכש בימים הקרובים עוד מס' מדפסות כאלו, מומלץ רק בשילוב של פטנט לחיסכון בדיו שלי, אחרת עלויות הדיו גבוהות,

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ממליצה על קנון ip7250
יש לי אותה ואני מרוצה
היתה לי גם אפסון R270 ולא הייתי מרוצה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י f0527134596;2035890:
יש לי canon ip7250 מומלץ יש לי מס' מדפסות כאלו, ואני רוכש בימים הקרובים עוד מס' מדפסות כאלו, מומלץ רק בשילוב של פטנט לחיסכון בדיו שלי, אחרת עלויות הדיו גבוהות,

מה הפטנט? סודי?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י nomi;2036720:
מה הפטנט? סודי?

ממש לא.
זו מערכת הזנה חיצונית שמתלבשת על המדפסת.
הדיו נשאב ממיכלים חיצוניים לתוך המחסניות. והוא זול עשרות מונים מלהחליף המון מחסניות.
לאפסון יצא דגם לפני איזה שנה, שזה כבר מובנה על המדפסת. לא יודעת את הדגם, כי לי יש את הדגם הקודם.

• הוסף לסימניות
Epson L800 למי שמדפיס עד 1000 דיסקים בחודש. זה ידני ומחליפים אחד אחד.
יש גם מדפסת Epson PP100 היא צורבת ומדפיסה בו זמנית עד 100 דיסקים אוטומטית.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה