דרוש מידע המלצה למיטה מתכווננת

• הוסף לסימניות
יש משהו שבירר על משו הכי טוב?

• הוסף לסימניות
לי יש של סימנס, מאוד מאוד מרוצה.
בדקתי גם את של ד"ר גב ואת של ד"ר קוממפורט, ומסימנס הכי נהנתי
הלכתי לבדוק גם את הולנדיה אבל ברחתי כשראיתי את המחירים

• הוסף לסימניות
יש מיטות מתכוונות עם מנגנון מכני (ולא חשמלי)| שמתאים גם לשינוי בשבת?

• תודה
Reactions: to
  • הוסף לסימניות
איך עמינח, אירופלקס, european-comfort, swiss-system, sealy
מישהו מכיר?
ואיך הנוחות של המזרן עצמו בהשוואה למזרן קפיצים רגיל? יותר נח /פחות?

• הוסף לסימניות
לעמינח יש אפשרות למנגנון הידראולי במיטות מתכווננות. למישהו יש ניסיון עם מיטות כאלה? האם נוח?
@Chanae איך מסתדרים בשבת אם זה חשמלי?

• תודה
Reactions: to
  • הוסף לסימניות
לעמינח יש אפשרות למנגנון הידראולי במיטות מתכווננות. למישהו יש ניסיון עם מיטות כאלה? האם נוח?
@Chanae איך מסתדרים בשבת אם זה חשמלי?
בשבת ישנים על מיטה ישרה או שמכוונים לפני שבת את המיטה,
מיטות של עמינח לא בדקנו,
אבל הכי פשוט זה ללכת לאולמות תצוגה ולבדוק את המיטות

• הוסף לסימניות
לי יש מיטה מתכווננת של חברת הולנדיה הכל תלוי במחיר - כמה את רוצה להשקיע אצלי המיטה עובדת עם שלט בשבת אין מה לעשות מתארגנים על זה לפני... אני ממש ממליצה על החברה שלי היא החברה הכי פופלארית במתכוונות -יקרה אבל נוחה ממש... לא רוצה לקום מהמיטה הזאת...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה