כללי המלצה לרכישת מדפסת

• פותח הנושא אה
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני מעונינת לרכוש מדפסת משולבת
מה אתם ממליצים לקנות וכו' וכו'
במחיר טוב:cool:

• הוסף לסימניות
אני לא יודע מה הדגמים והמותגים שהולכים היום.

אבל תבדקי כמה דברים, שאם תעמדי עליהם עכשיו, תרוויחי הרבה בהמשך.

1. שכל צבע מגיע במיכל נפרד, (ולא שני מיכלים - שחור וצבעוני).
  2. עדיף מדפסת, שראשי הדיו בנפרד, וראש הדפסה בנפרד. (מוזיל את עלות ראשי הדיו).
  3. בדרך כלל ככול שיש אחריות יותר ארוכה, המדפסת יותר אמינה, (נותנים בין שנה לשלש שנים).
  4. אתה תשלם יקר בדר"כ, על תוספות שאתה לא צריך. (כגון: הדפסה על דיסקים, הדפסת תמונות מעטפות וכדומה, מהירות הדפסה, מהירות סריקה, זכרונות, קורא כרטיסים, סריקת פילם).
  5. שווה לחשוב - יתכן וכדאי לשלם יותר על תוצרת אירופאית, ולא זול על תוצרת סינית.

• הוסף לסימניות
דרך אגב, אם יש לך מספיק מקום, אני הייתי ממליץ לרכוש סורק בנפרד, ומדפסת בנפרד.

זה לא יוצא יקר בהרבה. ואם ילך לך המדפסת (היא נגמרת בדר"כ לפני הסורק), לא תצטרכי לרכוש גם סורק, אלא רק מדפסת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה