המלצה מחשב נייד

• הוסף לסימניות
אני מחפש המלצה על מחשב נייד
מסך 13-14 אינץ'
מסך מגע
זיכרון 16
הארד דיסק לפחות 250

תודה רבה!

• הוסף לסימניות
א.באיזה סכום
ב.איזה מעבד
ג.אם תוכל לוותר על מסך מגע תוכל לקבל מפרט הרבה יותר טוב
לדעתי לא ליתפשר על ארד דיסק SSD
וחברה לדעתי לנובו או דל

• הוסף לסימניות
א.באיזה סכום
ב.איזה מעבד
ג.אם תוכל לוותר על מסך מגע תוכל לקבל מפרט הרבה יותר טוב
לדעתי לא ליתפשר על ארד דיסק SSD
וחברה לדעתי לנובו או דל
א. הסכום, אני מוכן בסביבות 4 אלף.
ב. מעבד מצוין.
ג. יש לי צורף במסך מגע לצורך כמה אפליקציות, האם מסך מגע לא מגיע עם מפרט טוב?
בהחלט אני רוצה הארד דיסק ssd
תודה

• הוסף לסימניות
לי יש לנובו S720 אומנם הוא לא מגע אבל הוא מחשב ליגה
מסך 13.3 מעבד I7 דור 8
זיכרון 8 (יש גם 16)
520 גיגה SSD

• הוסף לסימניות
לי יש לנובו S720 אומנם הוא לא מגע אבל הוא מחשב ליגה
מסך 13.3 מעבד I7 דור 8
זיכרון 8 (יש גם 16)
520 גיגה SSD
אני מחפש בעיקרון משהו עם מגע, תודה.
אם לא יהיה ברירה, אקנה טאבלט לצורך האפליקציות. בנוסף למחשב. אני מנסה לימנע מזה.

• הוסף לסימניות
דעתי האישית להפריד בין הטבלאט למחשב
זה מייקר מאוד את המחשב
ופחות איכות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה