כללי המלצה >>> מסך מחשב איכותי, איזה?

• הוסף לסימניות
בס"ד
החלטתי לקנות מסך חדש.
נראה לי 24 אינטש יספיק לי.
כמובן באיכות גבוהה מבחינת רזלוציה ודיוק צבעים.
יש המלצות ממשהו שקנה לאחרונה?

תודה מראש למגיבים!

• הוסף לסימניות
עוד מישהו?

• הוסף לסימניות
אמירם, איזה כרטיס מסך יש לך?

• הוסף לסימניות
GTX 980

• הוסף לסימניות
3000 שקל עלה לי רק הכרטיס

• הוסף לסימניות
ואוו. בטח שכיף, אבל זה לא בתקציב הגודל של 43.
איזה 24 אינטש יש לך?

• הוסף לסימניות
גם של דל, אבל לא ממליץ לך 24 לך על 27 מנימום, ושתוכל תעבור לגדול יותר תאמין לי לא תתחרט

• הוסף לסימניות
יש דגם מומלץ ל27?
איזה דגם יש לך של 24? מבחינת איכות אתה מספיק מרוצה?

• הוסף לסימניות
אני עובד עם מסך של דל 43 אינץ ממש גדול וממש תענוג, ועוד שני מסכים מצידו של 24 אינצ
הבעיה אחרי שמתרגלים קשה לחזור למסך קטן
אפשר תמונה איך זה נראה? מסקרן מאד.

• הוסף לסימניות
איכות כן דל יש להם מסכים טובים

Dell UltraSharp U2717D 27'' LED IPS

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• 20171029_222420.jpg
    20171029_222420.jpg
    3.3 MB · צפיות: 167
  • הוסף לסימניות
נראה שהמסכים של ה-24 מהצדדים עומדים על הרוחב. בשביל זה לבד צריך מסך מיוחד.

ואגב, לעלות היקרה של הכרטיס מסך שלך, יש קשר למספר המסכים שאתה מחבר אליו?
לכאורה העלות היא בגלל דברים אחרים בכרטיס...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה