המלצה על אוזניות

• הוסף לסימניות
בעקבות הרעשות לשכנים חברים ובני משפחה וסתם כי לא בא לי שכולם ישמעו את האימונים שלי החלטתי לקנות אוזניות לאורגן ולפסנתר החשמלי שלי.
אם משהו יכול להמליץ על אוזניות איכותיות, עם בס טוב (חשוב מאוד) ושהם סוגרות את האוזנים אודה לו מאוד.
התקציב הוא עד 500 נראה לי שזה יפה ומכובד(אם צריך יותר תעירו).
עדיף המלצות מניסיון....

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני חושב שיש הבדל בין אוזניות מיקס לבין אוזניות לנגינה.
כששואלים אותי על אוזניות לנגינה ההמלצה שלי שונה.
אין שום בעיה לקחת אוזניות שמשקרות ומייפות בשביל נגינה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י dLive;2200879:
אני חושב שיש הבדל בין אוזניות מיקס לבין אוזניות לנגינה.
כששואלים אותי על אוזניות לנגינה ההמלצה שלי שונה.
אין שום בעיה לקחת אוזניות שמשקרות ומייפות בשביל נגינה.

אני לא רק רוצה לנגן איתם לכיף אני רוצה גם להופיע איתם ולערוך איתם דברים. אז מה דעתך?

• הוסף לסימניות
גם בשביל להופיע אין שום בעיה.
הנקודה היא (לדעתי) נטו בעריכה, כשאתה צריך לעשות משהו שלא תלוי במשתנים אלא ישמע טוב בכל מצב.
בשביל עריכה תבדוק את הקישור שדוד מרדכי נתן. שם יש הרבה דעות, תתרשם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה