מידע שימושי המלצה על דגם למקרן ביתי

• פותח הנושא Ehf
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אשמח להמלצה על דגם למקרן ביתי איכותי (מיועד להשכרה) ולמסך מתגלגל.

• הוסף לסימניות
בגלל שאני לא מבינה בזה אשמח להמלצות, איזה רזולוציה מומלץ בשביל משהו מספיק איכותי
ואם יותר זול בחו"ל, אזמין משם, לא לחוצה שיגיע בזמן הקרוב.
ובכללי מה הפרמטרים החשובים שכדאי לשים לב אליהם.

• הוסף לסימניות
שוב
מה זה מספיק איכותי?
4K
1080P
720P
איזה עוצמת הארה?
רק בחדר ממש חשוך או גם בחדר יחסית מואר (נמדד ב- ANSI lumens )

אני עבור שימוש ביתי הזמנתי מאי ביי ב220 ש"ח מקרן לד ברזולוציה של 720P ואני מאוד מרוצה והוא מצוין לשימוש ביתי אבל זה לא באיכות של מה ש"יעקב לב" לדוגמה משכיר לאנשים
(היום מקרן כמו שקניתי יעלה קצת יותר)

• הוסף לסימניות
שטאלה למבינים במקרן ביתי - יש לי מקרן ביתי ,
ולאחר שימוש קצר מתחיל להופיע עיגול שחור על המסך- כעין צל . .
בתחילה הוא קטן , ואח"כ הוא גדל וגדל ,
עד שמסתיר את התמונה שמוקרנת ...
מישהו יודע להחכים אותנו מה זה ועל מה זה ?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה