המלצה על דיסק קשיח חיצוני

• הוסף לסימניות
ברצוני לרכוש 2 הרד דיסקים חיצוניים במשקל 500 GB כל אחד, לאחסון וגיבוי.
היות ונכוותי בעבר עם הרדיסק שנפגם עם כל החומר שבו, חשוב לי מאד שההרדיסק יהיה אמין עד כמה שניתן.
על איזה דגם הייתם ממליצים לי מנסיונכם?
והאם כדאי לקנות 2 מאותה חברה, או שונים?

הדגמים שבררתי עליהם עד כה ועשו רושם טוב-
1.
<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:eek:ffice:eek:ffice" /><o:p> </o:p>Transcend StoreJet 25 <?xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:eek:ffice:smarttags" /><st1:City w:st="on"><st1:place w:st="on">Mobile</st1:place></st1:City> 500GB TS500GSJ25M<o:p></o:p>
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=717077

2. של חברת Western Digital
מהדגמים הקטנים שלהם.

3
Samsung G2 Portable 500GB<o:p></o:p>
http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=750253<o:p></o:p>

או כל דגם אחר מומלץ

תודה מראש

• הוסף לסימניות
אני ממליץ בחום על הדיסקים הקשיחים ego של חברת Iomega תומכים בusb3 עם מארז קשיח ובטוח

• הוסף לסימניות
ההרד דיסק שהלך לי הוא של החברה הזו, לאחר כשנה מתחילת השימוש, והיה שמור מאד!!! בלי תנודות וכו'...
כששלחתי לתיקון, בעל החנות אמר שבאמת רוב ההרדיסקים שחוזרים הם של החברה הזו.
תודה בכל אופן, ואולי יש משהו נוסף שמומלץ?

• הוסף לסימניות
ולי בדיוק הלך דיסק קשיח של Wd my passport ולכן עברתי לiomega מסתבר שיש בעיות בכל הדיסקים קשיחים האלו (שאין להם חיבור לחשמל) ....

• הוסף לסימניות
סמסונג הוא ממש טוב.
יש לי שניים שלהם כבר שנתיים פלוס,
והם עדיין עובדים.
גם WD שיש לי עדיין עובד אם כי לפעמים
נדלק ונכבה ואני חושבת שזה בגלל הכבל.
והוא גם של טרה וחצי.

• הוסף לסימניות
המלצות נוספות תעזורנה מאד!
תודה!!!

• הוסף לסימניות
תבדקי את זה-
http://www.pcpower.co.il/product_info.php?cPath=131_153&products_id=1576

לא ברור של איזו חברה הדיסק אבל החנות עושה רושם טוב ומקצועי גם באשר לעמדות עריכה שהיא בונה.
2TB חיבור USB3 מתג on/off (חשוב) 7200 סל"ד.
המחיר היה לפני שבוע 690 הם שינו את זה ל"נא להתקשר" משום מה.

• הוסף לסימניות
אני עובד עם דיסק קשיח של WD והוא עובד לי מצויין עם התוכנות של אדובי. יש לו חיבור חיצוני לחשמל.
בהצלחה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה